Nnywellness.com

Lede resirkuleringsprosessen


Lede resirkuleringsprosessen

Mange mennesker kan understreke betydningen av glass og plast, men ledelsen er et element som har en høy etterspørsel for resirkulering. Bly forekommer naturlig i miljøet. Bly er oftest brukt i blybatterier. Derfor er bly på nytt hovedsakelig gjennom resirkulering av blybatterier. Mye av blyet brukes i produkter som batterier og byggematerialer har blitt resirkulert. Men bly er resirkulerbare, er det farlig for helsen din.

Historie

Ledelsen har vært brukt siden antikken romerske. Romerne brukt bly å rør. Derfor finnes det dokumentasjon av blyforgiftning i Roma. Bly er et element som finnes naturlig i jordskorpen, men mye av blyet tilstede i miljøet er fra menneskelig påvirkning. Bly er myk og motstandsdyktig mot korrosjon. Galena er et mineral som er stekt for å produsere mye av bly malmen brukes i produkter.

Bruk av bly

Bly brukes til å produsere blybatterier. Disse batteriene finnes hovedsakelig i biler. De fleste bly forbrukes i produksjonen av batterier, men det er også brukt for andre produkter. Den medisinske industrien bruker bly produkter for å skjerme fra stråling. Det er også brukt til å dekke ledninger for å hindre korrosjon. Bly brukes sammen med andre elementer til å lage forbindelser. Bly monoxide er et stoff som brukes til å lage glass.

Resirkuleringsprosessen

Resirkuleringsprosessen bly anses tilpasses for resirkulering av batterier, siden det er det mest resirkulert bly produktet. Prosessen begynner vanligvis når bedrifter og enkeltpersoner sender bly produkter til et kundeemne gjenvinningsanlegg. Disse produktene er veid og deretter sortert. Noen produkter vil kan ikke inneholde bly og sendes til andre fasiliteter eller avhendes. Deretter er lede produktene knust. De fleste produkter inneholder andre materialer som plast og andre metaller. Noen materialer kan være brennbart, så disse materialene fjernes med en oksidant. Ledelsen som gjenstår er grundig rengjort og sendt til et rom som er spesielt utformet til huset ledelsen. Det er så smeltet bort av en ovn og vanligvis blandet med andre materialer. Etter smelting former en støping maskin leder inn rør, blokker eller barer. Til slutt, det sendes til produksjonsselskaper brukes i andre produkter.

Betraktninger

Når feil lagret eller kastes, kan bly utgjøre trusler mot mennesker og miljø generelt. Rør som inneholder bly kan forurense drikkevann. Det er føderale og statlige reguleringer som er implementert for å redusere risikoen for å bli syk av fører eksponering. Environmental Protection Agency er en regjering organisasjon som spiller en stor rolle i regulering av bly. Forsiktig resirkulering av bly er også viktig i forebygging av sykdom og forurensning. Det finnes organisasjoner og bedrifter som spesialiserer seg på innsamling og identifikasjon av produkter som inneholder bly.