Nnywellness.com

Hvordan fjerne overføring Pan fra en 1999 Dodge Dakota


Hvordan fjerne overføring Pan fra en 1999 Dodge Dakota

Nederst i en 1999 er Dodge Dakota overføring et filter som fjerner forurensninger fra girolje. Væsken selv lagres i overførings panne, også plassert nederst på overføring. For å hindre overføring væske lekkasjer, tetter en enkelt gummitetningen gapet mellom pan og overføring. Om endring det overføringen filter eller erstatte en lekk pan-pakning, det første trinnet i en prosess er å fjerne overføring pannen.

Instruksjoner

• Plasser hjulet parkeringsklosser foran både fremre dekk. Lastebilen må løftes fra baksiden, ikke bare til overføring pan, men også til direkte girolje til forsiden av kjelen. Hjulet parkeringsklosser hindrer lastebilen utilsiktet rulle frem som lastebilen er hevet.

• Øk baksiden av lastebilen med en tralle jack. Kontakten kan plasseres enten under bakre ramme jernbane eller under differensial.

• Stilling ett trygt stå under hver av lastebilens to aksel hus deretter lavere lastebilen på tribunene. Aksel hus koble midten av differensial til hjulene.

• Tillate motor og girkasse avkjøles girolje kan nå temperaturer varmt nok til å brenne huden, og en eksosrør ligger like bak overføring pannen.

• Renne girolje. Totalt 14 bolter sikker pannen til bunnen av overføringen. Bare fjerne skruene fra de to sidene av pannen og forsiden av pannen, dvs. på siden av kjelen nærmest til forsiden av lastebilen. Boltene kan fjernes med en 1/2-inch socket knyttet til en pipenøkkel. Sett en stor fangst panne under overføring pan lagre væsken som vil renne ut av pannen. Kile blad av en stor flat skrutrekker mellom toppen av pannen og bunnen av overføringen og Tvinn skrutrekkeren til forsiden av pan faller ned. La væsken renne i ta kjelen.

• Fjern skruene på baksiden av pannen, dvs. delen nærmest til baksiden av lastebilen. Fordi en eksosrør ligger like bak pannen, brukes ikke en socket fastnøkkel til å fjerne den bakre bolter. Bruk i stedet en 1/2-inch boksen-slutten fastnøkkel fjerne bakre bolter. Trekke panorere på bunnen av overføring etter fjerner bak bolter.