Nnywellness.com

Hvordan konvertere en kassett til en iPod


Hvordan konvertere en kassett til en iPod

Lyd kassetten var den dominerende formen for lydteknologi gjennom 1980-tallet, og hadde en levetid som utvidet godt i 1990-årene. I dag, men er det nesten død. MP3 og iPod har tatt over tittelen for dominerende lydformat. Men det betyr ikke nødvendigvis at du er ferdig med kassett samlingen. Ja, du kan konvertere du lydkassett musikksamlingen til MP3s gjennom datamaskinen. Med disse MP3s, vil du kunne lytte til din kassetter på iPod.

Instruksjoner

• Dataoverføre og installere Audacity. En link til programmet tilbys i ressurser-delen. Klikk koblingen, dataoverføre og installere programmet.

• Sett kassetten i kassett spilleren og spole kassetten til begynnelsen. Plugg kabelen inn i hodetelefonutgangen på kassett spilleren.

• Koble den andre enden av kabelen til mikrofon (eller lydinngang, avhengig av merkingen) kontakten på datamaskinen. Åpne Audacity. Angi lydinngangen ved å gå til "Rediger", deretter velger "Innstillinger". Velg kategorien "Lyd I/O" og velg "Innspillingen apparat" miste-ned meny. Klikk på "Microphone" eller "Innlinje" i menyen. Velg "2" for stereo under "Kanaler".

• Trykk på opptaksknappen i Audacity og trykker play på kassett spilleren. Kassetten registrerer datamaskinen. Trykk på stopp i Audacity når båndet er ferdig spilt. Lagre filen som en MP3 ved å trykke på "File" og deretter "Eksporter som MP3". Her vil du kunne velge hvor du vil lagre dette stykke lyd som en MP3. Sette den på skrivebordet eller i en mappe med resten av ditt MP3s.

• Finn filen på datamaskinen ved å åpne en mappe. Åpne iTunes. Dra filen over iTunes-vinduet. Det vil automatisk bli lagt til iTunes-biblioteket.

• Koble iPod til datamaskinen med iPod-forbindelseskabel. IPod komme automatisk opp i iTunes, og avhengig av innstillinger, synkroniseres alt av seg selv. Hvis det ikke synkronisere selv, gjøre det manuelt ved å velge iPod fra venstre-menyen, klikke kategorien "Musikk", prikk ved siden av "Synkroniser hele biblioteket" og trykke "Sync." Vent til musikken er gjort synkronisering, deretter Koble iPoden fra datamaskinen. Kassett musikken vil være på iPod.

Tips og advarsler

  • Du kan gjenta trinn 4 for hver sang i stedet for hele kassetten hvis du ikke vil søke hele filen for en sang på iPoden.