Nnywellness.com

Hvordan lage IPod høyere


Hvordan lage IPod høyere

Øke volumet av iPod er ikke bare et tilfelle av å trykke på "volum opp"-knappen. To forskjellige innstillinger kan begrense volumet uansett endringene med volumkontroll. Og endrer disse innstillingene, kan du få høyere avspilling via eksterne enheter.

Sound sjekk

ITunes inneholder en funksjon kalt volumjustering som er utformet for å sikre at alle sangene i ditt bibliotek spille på omtrent samme volum; Denne funksjonen endrer enkeltfil data, i sin tur påvirker volumet av sangene på iPod. Mens funksjonen kan være nyttig hvis du har mange sanger spilt inn på ulike nivåer, kan det være irriterende hvis det betyr sanger du liker å høre på et spesielt høyt volum er quietened for å passe inn resten. Du kan deaktivere volumjustering i avspilling-delen i iTunes-innstillinger-menyen. Neste gang du starter iTunes og deretter synkronisere biblioteket med iPod, bør sangene tilbake til deres originale volumet.

Volumbegrensningen

Apples enheter, som iPod, iPhone og iPod Touch, har en innstilling som gjør at du kan angi et maksimalt volum som overstyrer dataene for noen individuelle spor. Alle modeller unntatt iPod Shuffle, kan du endre denne innstillingen i Innstillinger-menyen på selve enheten. På iPod Shuffle, må du koble iPod til datamaskinen og deretter endre det «Begrens maksimalt volumnivået» innstillingen som vises i iTunes. På noen modeller av iPod solgt i Europa, kan du se en av/på-innstillingen for «EU maksimalt volumnivå»; Hvis aktivert, begrenser denne innstillingen automatisk enhet volumet til det høyeste nivået anbefalt som sikker av EU-tjenestemenn.

Dokkingstasjon for IPod og høyttalere

Koble iPod til en ekstern enhet med en egen forsterker, kan du høre musikk på et høyere volum enn gjennom hodetelefoner eller en iPod innebygd høyttaler. Nøyaktig hvordan volumkontrollen fungerer, avhenger av din kombinasjon av enheter. Vanligvis hvis du kobler til via iPod hodetelefonkontakt, kan du styre volumet på høyttalerne gjennom en kombinasjon av volumkontrollene iPod egen og de av de eksterne høyttalerne. Økende iPod volumkontrollene for å full blast stedet øker på den eksterne enheten kan redusere strømforbruket på den eksterne enheten, men kan føre til lydforvrengning. Hvis du kobler til via iPod dock porten (kontakten du bruker for tilkobling via USB til en datamaskin), vil du noen ganger styre volumet utelukkende gjennom iPod selv, eller noen ganger via knapper på dock enheten eller fjernkontroll. Uansett vil du vanligvis bare har ett volumkontroll som er tilgjengelig.

Sikkerhet bekymringer

Lytter på høyt volum kan alvorlig skade hørselen. Risikoen er ikke bare et spørsmål om hvor høy musikk er, men også hvor lang tid som du lytter. Husk at innstillingen på iPod, inkludert funksjonen grensen, bare påvirker utgang til høyttaler socket. Det faktiske volumet du opplever, og igjen den potensielle risikoen, kan avhenge av bestemte hodetelefoner du bruker. I øret-modeller kan la deg få samme klarhet med lavere, tryggere volum.