Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en brukt mobiltelefon


Kjøpe en brukt mobiltelefon kan være et klokt valg, hvis du vet hvordan å handle. Det er mange faktorer du må ta hensyn når du kjøper en "pre-eide" telefon. Beslutter å kjøpe fra en forhandler eller en privatperson, avhenger av visse faktorer.

Instruksjoner

• Bestemme hvilken mobiltelefon leverandør du bruker. Mange telefoner er bare kompatibel med visse mobiltelefon leverandører. Bestemme hva slags telefon du vil, hvilke funksjoner som er viktig for deg og hvor mye du er villig til å bruke.

• Les anmeldelser. Når du har snevret ned listen over telefoner, lese noen anmeldelser på telefoner. Finn ut om hver telefon har noen felles produsentens defekter. Dette er spesielt viktig på telefoner som nyere versjoner. Røde flagg bør gå hvis noen selger en splitter ny versjon av en telefon som brukte telefon.

• Stille spørsmål. Finn ut hvorfor denne personen er selge telefonen, om den har skader og om telefonen er låst. Du vil ikke kunne har slått på telefonen med mindre selgeren har det ulåst.

• Sjekk ut retur. Du minst 15 dager til å avgjøre om kjøp var klok. Spør hvem betaler for returen. Hvis frakt er for kostbart, kjøpe fra en annen leverandør.

• Få kodenummeret ESN. Noen operatører bruker CDMA type telefoner i stedet for de som bruker SIM-kort. Hvis dette er tilfellet, må du være sikker på at ESN er klar. Det kan være vanskelig å aktivere en CDMA telefon hvis telefonen er serienummeret er knyttet til en forretningsforbindelse, mistet eller stjålet eller har en ubetalt saldo. Hvis en balanse er ubetalte, frigis til slutt på ESN for nye aktiveringer innen seks måneder av kontoen blir avskrevet. For å finne ut om en ESN er klar, be om hvor ESN på telefonen og ringe telefon transportør. Den kundeservice agenter på telefonselskapet kan fortelle deg status for ESN på det telefonen.

• Holde alle poster av kjøpet, i tilfelle du har en krangel over telefonen.

• Inspisere telefonen. Se på etiketten under batteriet. Hvis det er vannskadet, er hvit klistremerket røde.