Nnywellness.com

Hvordan digitale & analoge TV fungerer


Analog

Analoge TV-er hovedsakelig eldre typer TVer som er sakte går veien for dodo. De ble så kalt fordi de fått analoge signaler - signaler som var analoge til lyder og bilder de overført (derav navnet). Analoge signalet inneholder nyanser og variasjoner og tar opp en relativt stor del av bredbånd. For alle dens ineffektivitet fungerte det veldig bra; TV ble kringkastet i analog i flere tiår og syntes ingen å sinn.

Digital

Digital-TV, derimot, fungerer under en helt annerledes begrep. Digitale signaler sendes i en rekke korte støt, hver identisk størrelse og lengde. Prosessen oppretter en binær kode, en rekke 1s og 0s, som kan brukes til å sende informasjon mye på samme måte som du ikke trenger. TV-signalet sendes fortsatt bare mye mer effektivt, tar opp mindre plass på bredbånd og bærer mye mer informasjon.

Fordelene med digitale

Fordelene av digital-TV er todelt. For det første fordi signalet kan inneholde mye mer informasjon, er lyden og bildet mye skarpere og klarere. Digitale sendinger er hva tillater høy definisjon (HD) viser sendes inn i hjemmet ditt med en skarphet og klarhet hvilke analog rett og slett ikke håpe å matche. Enda viktigere, tar digitale sendinger opp mye mindre av bredbånd spekteret. Som frigjør plass for regjeringen å bruke for nødstilfelle sendinger, samt å gjøre plass tilgjengelig for trådløs selskaper og lignende interesser.

Digital overføring

Den amerikanske regjeringen har bestilt alle TV-stasjoner i USA å kringkaste utelukkende i digital sommeren 2009. For å forenkle denne overgangen, alle fjernsynsapparater solgt i USA etter mars 2007 må inneholde en digital mottaker. Hvis du har kjøpt en TV etter, skal det kunne motta digitale signaler helt fint.

Oppgradere omformere

Noen TV før 1998 er sannsynligvis en analog TV, som betyr at det ikke vil motta programmering etter juni 2009. TV gjorde mellom 1998 og 2007 kan eller ha ikke en digital mottaker, avhengig av nøyaktig modell. Mennesker med analog TV panikk ikke, men. De fleste kabel- og satellitt-tjenester tilbyr digitale omformere som en del av tjenestetilbudet. Du kan ringe dem for å bekrefte hvorvidt aktuelle mottakeren er definert for digitale og bestille hvis det ikke er. For forbrukerne uten kabel eller satellitt-tjeneste, kan en digital omformer kjøpes i en elektronikkbutikk for ca $50. Det er kompatibelt med antennen og lar deg fortsette å se gjennom analoge TV som normalt.