Nnywellness.com

Hvordan å laste BlackBerry programvare uten å miste bedrifter


Oppgradere programvaren på din BlackBerry er et vanlig feilsøkingstrinn tatt av tech kundestøtterepresentanter. Da bedt om å installere programvaren betyr enheten har en feil som bare kan repareres ved å fullstendig tørke den gamle programvaren av telefonen. Dette betyr vanligvis konfigurere innstillingen BlackBerry Enterprise. Det er imidlertid mulig å fullføre Ominstalleringen av operativsystemet uten å miste innstillingene Enterprise.

Instruksjoner

• Tjore Enterprise BlackBerry til arbeidsdatamaskinen din med USB-kabelen fra BlackBerry da du kjøpte enheten. Hvis du var tildelt en BlackBerry av IT-avdelingen og du ikke fikk en USB, kontakt dem for å få en. Koble den lille enden av kabelen til din BlackBerry og koble den andre enden til arbeidsdatamaskinen.

• Åpne Desktop Manager programvaren ligger på skrivebordet. Vent på din BlackBerry vise "Koplet å Desktop." Dette indikerer tilkoblingen er fullført.

• Klikk på ikonet kalt "Program Loader." En gang i "Program Loader" Klikk på "Oppdatere programvare." Datamaskinen søker etter tilgjengelig programvare installert på datamaskinen av IT-avdelingen.

• Sett en hake ved siden av BlackBerry operativsystemet og klikk på "Neste" for å installere programvaren. Programmets standardkonfigurasjonen fullfører en sikkerhetskopi av innstillingene for personlig og bedriftens og gjenoppretter dem når operativsystemet installeres. Dette gjenoppretter forbindelsen til serveren BES. Denne prosessen tar opp 45 minutter å fullføre. Ikke koble fra din BlackBerry mens programvaren installerer.