Nnywellness.com

Huske informasjon om 2000 Chevrolet Monte Carlo


Huske informasjon om 2000 Chevrolet Monte Carlo

National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) er føderalt byrå ansvarlig for gjennomføring defekt undersøkelser og utstede sikkerhet minnes på kjøretøy og utstyr. I 2000 Chevrolet Monte Carlo har vært gjenstand for mange minner av NHTSA. Eiere rådes til å ha hvert element kontrollert og reparert av Chevrolet forhandler og potensielle kjøpere har tilgang på Internett husker historien om en bil før kjøpet.

Motor og motorens kjølesystem

Når bremsene er deprimert forcefully, kan motorolje slippe på eksos manifold. Denne oljen kan kjøre ned tennpluggen retainer kanalen og antennes i en liten flamme hvis manifold er varm nok, forårsaker en risiko for brann i motorrommet. Giveren vil erstatte tennpluggen retainer ledninger og fjern tennpluggen oppbevaring kanalen gratis.

Drivstoffsystemet og bensin levering

Trykkregulatorer drivstoff på denne modellen Monte Carlo har en meget høy rate av drivstoff lekkasjer. Dette gjør fuel å angi inntaket manifold gjennom et vakuum, og kan føre til en backfire. Denne backfire kan brudd inntaket manifold, fortrenge en drivstoff linje, trekke en injeksjonsbrønn malplassert og forårsake Cerrione som kan føre til en brann. Forhandlere vil installere nye drivstoff Trykkregulatorer med tilstrekkelig membraner.

Styring

Ettermarkedet styring knoker solgt for denne modellen har en feil som kan føre til knoke å bryte i området i huben. Dette kan føre til tap av styring kontroll og en eventuell uventet krasj. Dorman, produsenten av knokene, vil erstatte defekte deler gratis og betale for arbeidskraft.

Styring

Dorman merkevare mellomliggende styring sjakter solgt som reservedeler kan ha en defekt sveis koble slange til ytre røret. Manglende av sveisen kan føre til tap av styring og resultere i en eventuell krasj. Dorman erstatter styringen sjakter gratis.

Drivstofftank

2000 Monte Carlo universell press soldatene (UPR) ble produsert uten O-ring og retainer. Dette kan resultere i en Cerrione og brann. Delphi selskapet ansvarlig for den defekte UPR vil erstatte den gratis.

Setebelter

Bilbelte spenne samlingene i denne modellen passerer ikke bærende krav fordi de ikke var egenskapen varme. Beboerne av kjøretøyet kan ikke være riktig behersket i tilfelle en krasj. Forhandlere vil inspisere bilbelte spenne forsamlingen og erstatte det finnes defekt.