Nnywellness.com

Ford Focus lading problemer


Ford Focus lading problemer

Dynamoen i din Ford Focus er hjertet av sin ladesystem. Lading systemet konverterer mekanisk energi til elektrisk energi som lader batteriet. De fleste defekter i lading systemet er et resultat av en feil Dynamo.

Lav kostnad batteri

Batteriet gir fokus med sin oppstart makt. Hvis batteriet er å miste ladningen, ville den første tingen å inspisere være elektrolytt nivået. Deretter se om dynamoens driftsreim trenger en justering. Deretter kontrollere terminal kablene for slitasje eller korrosjon. Hvis alt virker fint, bør du fortsette med inspisere dynamoen.

Tenningen lys indikatorer

Hvis tenningen lys ikke går når tenningen er slått av eller ikke lys når den slås på, dynamoen kan være feil. Det kan også være et problem med lading systemet krets.

Testing dynamoen

En måte å teste lading systemet og dynamoen er å utføre en test på bilen. Test batteriet bør først med et voltmeter med av motoren - lesing være 12 volt. Test det igjen med motoren på lesing bør være mellom 13.5 og 14,6 volt. Slå på alle elektronisk utstyr. Hvis spenningen lese faller under minimumsnivået, kan dynamoen være feil.