Nnywellness.com

Hvordan å gi en melodi min Yamaha Blaster


Din Yamaha Blaster kan være en virkelig morsomt å ri, men den trenger regelmessig tune-ups for å holde den i en god kjørende. Som et minimum bør du gi din Blaster en tune-up hvert halvår. Selv om en tune-up lyder komplisert, er det lite som kan gjøres av gjennomsnittlig Blaster eieren. Mist ikke motet - mye av en grunnleggende tune-up er fylt med små, enkle oppgaver som ikke bør ta mer enn en time å fullføre.

Instruksjoner

• Koble tennpluggen kabelen fra tennpluggen på forsiden av motoren. Skru ut tennpluggen, bruke en socket fastnøkkel og en tennpluggen socket. Se på elektroden på slutten av tennpluggen for skade. Hvis elektroden er skadet eller slitt, erstatte den med en ny D8ES tennpluggen. Rengjør tennpluggen med en messing børste og skru den på plass på motoren.

• Sjekk på tennpluggen kabelen isolasjon for sprekk eller tårer. Hvis kabelen er skadet, kan du erstatte den med en ny kabel. Plugg kabelen på slutten av tennpluggen.

• Fjerne setet, med sete låsen under bakre fender. Skru luft for dekselet, plassert mellom sete skinnene, med en stjernetrekker. Trekk filterelementet luft ut av boksen luft. Inspisere elementet for tårer. Sett luftfilteret hvis den er skadet på noen måte. Suge luftfilteret i løsemiddel å fjerne skitt oppbygging, så presse løsemiddelet av filteret. Pels filteret med fersk 10W30 motorolje og klem ut overflødig. Sett inn filteret i boksen luft og skru dekselet på plass med en Phillips-skrutrekker.

• Start din Blaster motor og la den inaktiv i tre til fem minutter. Slå på lyset å sjekke at de arbeider. Erstatt alle utbrente pærer. Stoppe motoren.

• Sted en olje pan direkte under overføring olje avløpet plugg nederst til venstre side av motoren. Skru bunnpluggen med en socket fastnøkkel og en 17 mm kontakt, og at overføring oljen å tømme helt. Skru bunnpluggen på plass og stram til 14 fotpund med en momentnøkkel. Fjerne lokket fra høyre side av motoren og hell opp til.69 av quart 10W30 motorolje gjennom påfyllingsstussen. Skru på lokket på plass.

• Plasser en knekt under din Blaster motor og løfte bakhjulene opp fra bakken. Spray kjeden stasjonen med en avfettingsmiddel som du spinner bakhjulene. Tørk av avfettingsmiddel og skitt med en butikk håndkle. Spray kjeden med et smøremiddel laget spesielt for offroad-bruk. Redusere din Yamaha Blaster til bakken.