Nnywellness.com

Hvordan virker ringer?


Hvordan virker ringer?

Hva er anroper-ID?

Oppringer-ID er en valgfri tjeneste som de fleste telefonselskaper tilbyr, og krever at kunden har ringer utstyr for at tjenesten skal fungere. Med riktig utstyr, vil ringer partiets faktureringsinformasjonen navn, telefonnummer eller begge vises på kundens utstyr mens ringer nummeret. Denne informasjonen vises vanligvis på ringer i flere sekunder før den forsvant. Avhengig av innringeren ID utstyret, kan ringe numre lagres sammen med tiden og datoen oppringt. Ringer ID utstyr kan lagre alt fra 10 til 100 telefonnummer fra tidligere samtaler.

Hvordan virker ringer?

Oppringer-ID må være tilgjengelig i området for at tjenesten skal fungere. Når en samtale, overføres ringer informasjon fra opprinnelige telefonnummeret til telefonselskapet av nummeret som ringes. Dette selskapet, gjennom egne bytte utstyr, søker og bekrefter informasjonen og sender deretter signalet til kundenes ringer ID utstyr. Hvis en samtale kommer fra et område der tjenesten ikke er tilgjengelig, informasjonen vises ikke på innringer-ID, men vises i stedet ut av området eller ikke tilgjengelig.

Hvordan få innringer-ID

Det finnes to typer ringer-tjenesten. Først viser antallet av yrke parti og andre viser navnet og antallet av yrke parti. Dette er vanligvis fakturering partiets navn. Begge tjenestene vanligvis kommer med en månedlig avgift, men forvente å betale litt mer hvis du vil kalle partiets navn og nummer vises. Noen telefonselskaper tilbyr tilleggstjenester pakker som kan inneholde tjenesten.

Som navnet og nummeret vises på innringer-ID?

Noen mennesker er under forutsetning av at hvis de har ikke oppført det informasjonen vil bli holdt privat fra anroper-ID-tjenesten. Dette er ikke tilfelle. Databasen som holdes for å opprettholde tjenesten er fullstendig atskilt fra databasen for telefonkataloger. Heldigvis, de fleste telefonselskaper gir en stjerne kode for å tillate oppringere å blokkere informasjon på samtale av samtale basis og enkelte selskaper tilbyr det som en månedlig tjeneste. Telefon-leverandør kan gi mer informasjon om dette til kunder.

Fordelene med Nummervisning

Prank samtaler er bare ikke hva de pleide å være takket være Caller ID. I tillegg til hindre prank samtaler, er anroper-ID et flott verktøy for å unnvike alle anrop som er vurdert sjenerende.