Nnywellness.com

Hva er betydningen av 3G?


Hva er betydningen av 3G?

Trådløs kommunikasjon innvirkning det daglige livet til flere mennesker enn ikke. Kommunikasjonsprotokoller som 3 G (tredje generasjon) ta med dem forbedret evner og muligheter som bygger på foregående generasjons teknologi dermed forsterke bruker erfaringer.

Historie

Tredje generasjons (3G) trådløs kommunikasjon er den nyeste utbredte utviklingen i trådløs kommunikasjon. Tidligere protokoller for trådløs kommunikasjon, primært for mobiltelefon bruk, var 1G og 2G, 2.5 g.

Betydning

Betydningen av 3G er at 3G kompatible enhetene har en større grad av interoperabilitet enn sine tidligere generasjon kolleger. Dette betyr at globalt, enheter som er 3G stand, kan kommunisere og samhandle med hverandre.

Funksjonen

En av hovedfunksjonene for 3G er at teknologien tillater den støttede enheten skal kunne gjøre ting før generasjoner ikke klarte å oppnå. For eksempel, har 3G nettverk og enheter evnen til å operere globalt mens tidligere generasjoner var bundet av geografiske forhold.

Funksjoner

3G produkter og nettverk er forsterket data radiooverføring evner. Data er roten av alle enhet, smart og mobiltelefon, kommunikasjon og evne til 3G-nettverk og enheter for å håndtere økt dataflyt betyr at flere data kan være både sendt og mottatt i forhold til tidligere protokoller.

Betraktninger

3G enheter vil etter hvert bli erstattet som nyere teknologier blir klar for mainstream bruk. Neste generasjon av mobile communications er planlagt å bli 4G som ytterligere forbedrer iboende evnene til 3G.