Nnywellness.com

Hvor å installere bakre bremseklosser inne en 1994 Mustang GT


Hvor å installere bakre bremseklosser inne en 1994 Mustang GT

1994 Mustang GT har skivebremser på alle hjul for maksimal oppbremsing ytelse, i tillegg til lagt til sikkerhet. Endre disse bremseklossene når de bli slitt er viktig for å opprettholde ytelser. De fleste produsenter anbefaler at du endrer din bremseklosser hver 30.000 til 35.000 miles. Selve er relativt enkel og det kan være ferdig i så lite som 30 minutter under ideelle forhold.

Instruksjoner

• Løsne det lug vanskelige problemer på bakhjulene med en lug skiftenøkkel, men fjerner ikke det lug vanskelige problemer fra stenderne. Løft baksiden av Mustang GT med et gulv jack og stabilisere kjøretøyet med jack står plassert under. Avslutte det lug vanskelige problemer og fjerne bakhjulene å avsløre brems maskinvaren.

• Fjern to skruene som holder caliper festebraketten og løfte den ut av rotoren. Avbryte caliper luften med en strikk ledningen. Du kan knytte ledningen til en coil våren eller en annen del av Mustangs suspensjon eller karosseri.

• Fjern gamle bremseklossene fra caliper og fjerne beholde klippene fra pads også. Må du legge utklippene til nye pads. Bruk en brems skyvelære verktøyet for å skyve stempelet tilbake i caliper bolig.

• Knytte beholde klippene til bremseklossene og installere bremseklossene på festebraketten caliper. Fjerne bungie ledningen fra caliper, og skyv caliper over brems rotoren og pads. Sett inn og stram de to beholde boltene i caliper ratchet og socket.

• Gjenta denne fremgangsmåten for andre bakhjul. Montere bak hjulene til akslingen og hånd-stram det lug vanskelige problemer. Fjerne jack står og senk bilen til bakken, og stram det lug vanskelige problemer med lug wrench.

Tips og advarsler

  • Alltid koble fra batteriet før du arbeider på et kjøretøy. Dette vil redusere sannsynligheten for sjokk og alvorlig skade.