Nnywellness.com

Informasjon om Sony Mini DVD DCR-HC52 videokamera


Informasjon om Sony Mini DVD DCR-HC52 videokamera

DCR-HC52 MiniDV Handycam er et videokamera utgitt av Sony. Videokameraet er kjent for sin kompakte størrelse og dens evne til å brukes for profesjonelle eller personlige filming. Det er en av flere Handycam produkter utgitt av Sony. Handycam produktene hver varierer i kvalitet og utseende, gi DCR-HC52 sitt eget sett med attributter og poeng beskrivelse.

Størrelse og vekt

Størrelsen og vekten av videokameraet varierer avhengig av om du har batteriet og bånd i enheten eller ikke. Med bånd og batteriet i kameraet veier enheten ca 15 ounces. Den veier ca 13 ounces uten disse. Med batteriet måler videokameraet 2,5 tommer x 3.375 tommer x 4.625 tommer. Det måler 2,5 tommer x 3.375 tommer med 4,5 inches uten batteri. Videokameraet deler en lignende størrelse og vekt med andre produkter under Handycam navnet.

Linsen og optikk

Videokameraet har en Carl Zeiss forskjellige-Tessar linsen. Dette objektivet er laget spesielt for kompakt videokameraer å etterligne fordelene ved en større linse. Videokameraets blenderåpningen varierer fra f1.8 til f4 og dens lukkerhastighet varierer fra 1/60 til 1/4000. Fokus på videokameraet har både automatisk og manuell evner. Den faktiske focal avstanden enheten går fra 1,9 mm til 76 mm.

Innspilling Format

Videokameraet bruker MiniDV tape å spille inn video med opptak og avspilling ganger måler 60 minutter og 80 minutter for SP og 90 minutter og 120 minutter for LP. Audio / Video Remote terminalen tillater tilkobling til andre medier, inkludert muligheter for en S-Video-tilkobling. Men er en kabel for S-Video-tilkobling ikke inkludert med enheten.

Pris og støtte

Prisen varierer på produkt, med brukt eller renovert modeller tilgjengelig for så lavt som om $150 til nye modeller gå opp til ca $440 i 2010. Du kan kjøpe produktet på butikkene eller Sonys webområdet. Også, har Amazon og eBay oppføringer for produktet. Støtte for Sony-produkter er tilgjengelig på selskapets nettsted med garanti og feilsøkingsinformasjon.

Vurderinger

Avdelingen produkt vurdering delen har videokameraet oppført med en 7.2 ute av 10 vurdering. Avdelingen snes representerer et veid gjennomsnitt av anmeldelser fra flere andre nettsteder. Av kritikken oppført, kameraet sies å være i stand til og rimelig, men MiniDV formatet sies å være nærmer statusen utdatert. ZDNet gir også prissammenligninger gjennom grensesnittet.