Nnywellness.com

Hvor finner jeg motorsykkel heiser?


Hvor finner jeg motorsykkel heiser?

Motorsykkel heiser heve en motorsykkel mye som bilheis i en bilverkstedet løfter en bil. Mens bilen heiser er innebygd i gulvet, er motorsykkel heiser plassert direkte på gulvet. De gir enklere tilgang for reparasjoner og ta vekten av dekk for lagring.

Store forhandlere

Store forhandlere som Sears og AutoZone tilbyr motorsykkel heiser. AutoZone tilbyr bare en motorsykkel Heis, mens Sears bærer 44 motorsykkel heiser og knekt inkludert luft, hånd og fot pumper i en vekt kapasitet rekke 1000 til 1500 pund.

Nettbutikker

Nettforhandlere som motorsykkel løfte direkte bære motorsykkel heiser. Motorsykkel løfte direkte har to alternativer: en luft og hydraulisk og pneumatisk operert heis. Begge holder en sykkel opptil 1000 pounds.

Rabatt forhandlere

Rabatt spesialitet verktøy forhandlere som Harbor Freight bære motorsykkel heiser. Som med de fleste rabatt butikker, kan noen produkter ikke være på lager til enhver tid så kunden må vente å få nye navn-merke motorsykkel heis til rabattpris.

Finne brukte motorsykkel heiser

Brukte motorsykkel heiser er vanskelig, men ikke umulig, å finne. Annonser i lokale aviser og magasiner har en brukt tilbehør-delen, og nettsteder som eBay og Craigslist også sporadisk liste brukt motorsykkel heiser.