Nnywellness.com

Hva er en modulær Grill vakt?


Kollisjoner og selv mindre jostling foran et kjøretøy kan forårsake skade på grill, hovedlykter og kroppen av et kjøretøy. Grill vakt (noen ganger stavet, "grill" vakt) er ettermarkedet tilbehør designet for å hindre skade.

Identifikasjon

Er noen relativt skjøre gjenstander, spesielt frontlykter og kjører lys foran de fleste biler. En modulær grill vakt er montert foran bilen, innpakning fra den ene til den andre med metall rør utformet for å beskytte frontlyktene og andre grill elementer. Vanligvis gjøres modulære grill vakter 1,5-tommers rør.

Funksjonen

Modulære grill vakter er vanligvis laget av enten rustfritt stål eller belagt stål. De kan legges til og fjernes fra et kjøretøy av noen med relativt liten erfaring og bare noen få verktøy. De fleste har flyttbare lys vakter som tillater drivere til frontlykter for å endre lyspærer uten å fjerne hele modulære grill vakt.

Ekspert innsikt

Grill vakter er utviklet spesielt for bestemt kjøretøy. Grill vakt én ville ikke en annen modell. Når du kjøper en grill vakt, sørg for å få en utviklet for kjøretøyet.