Nnywellness.com

Hvordan å spyle radiatoren i en Plymouth Voyager


Radiatoren er hjertet av kjølesystemet i en Plymouth Voyager. For å holde kjølevæsken systemet arbeider for fjellpigg effektiv, er det nødvendig å utføre vedlikehold på radiatoren. Hvert annet år, skal en eier tømme radiatoren av Plymouth Voyager grundig. Mens dette kan virke vanskelig, kan nesten alle utføre denne oppgaven.

Instruksjoner

• Flytte Plymouth Voyager til en plan overflate og sett på parkeringsbremsen. Deretter pop panseret og kontroller eksterne temperaturen på radiatoren. Hvis det er varmt å ta, vente på det å kjøle seg ned før du fortsetter.

• Slå radiator cap en fullstendig revolusjon å løslate noe press. Vær svært forsiktig, fordi dette presset kan føre radiatoren for å bryte ut og brenne noen i området med varme kjølevæske. Etter venter noen sekunder, fjerne radiator cap helt.

• Posisjon en bøtte med en kapasitet på minst to gallons under radiatoren og under avløpet plugg. Bunnpluggen på Plymouth Voyager er vanligvis på bunnen av radiatoren, men bestemt plasseringen nederst kan variere avhengig av modell år.

• Fjern bunnpluggen og la kjølevæsken renne helt fra radiator. Når fullført, helle gamle kjølevæske i en sealable beholder.

• Lukk avløpet plugg og fylle radiatoren med destillert vann. Deretter åpne bunnpluggen for å la vannet renne. Hold gjenta denne prosessen til vannet går rusk gratis ut i bunnen av radiatoren. Dette trinnet krever minst 3 gallons av destillert vann. Du kan bruke vann fra en hageslange, men det er fare for etterlot sedimenter i radiatoren hvis du gjør dette.

• Sett bunnpluggen tilbake i posisjon og fyll radiatoren med fersk kjølevæske til det er innenfor en tomme av overfylte. Du trenger omtrent tre gallons av kjølevæske, men dette kan variere i noen modeller av Plymouth Voyager.

• Start Plymouth Voyager og slå ovnen til innstillingen maks. La det kjøre i minst 10 minutter og deretter slå av motoren. Nøye sjekke Radiatoren væske nivå og legge mer kjølevæske, Hvis nivået redusert. Hvis nivået er fortsatt er riktig, og deretter erstatte radiator cap og lukke panseret.

Tips og advarsler

  • Riktig avhending av kjølevæske er viktig, siden det er svært giftig for mennesker og dyr.