Nnywellness.com

Slik fjerner gammelt drivstoff


Slik fjerner gammelt drivstoff

Gammelt drivstoff er dårlig for drivstoff-systemet. Ikke bare gjør det ikke antennes i motoren, det absorberer også vann fra luften. Dette fuktighet forårsaker innsiden av tanken å rust. Rust flak løsnet og koble opp din pumpe, filter, sprøytebrukere eller forgasser. Når en bil har sittet flere måneder eller år, er det viktig å fjerne foreldet drivstoff før du prøver å kjøre den. Aldri sette tanken renere i en gammel tank som fortsatt er koblet til bilen. Dette vil akselerere fallende av rust flak vil skape kaos i hele systemet.

Instruksjoner

• Løft til bakre del av bilen og støtte det med jack står. Finn drivstofftanken og fjerne den. Det er vanligvis holdt på plass av to bånd festet til rammen med bolter. Støtte tanken jevnt på en jack før bolter. Lavere tanken et par inches. Fjerne filler halsen slangen; det holdes på plass av en klemme. Fjern drivstoff stikkontakt slangen og hvis utstyrt, inntaksslangen. Koble alle elektriske kontakter.

• Fjern drivstoff pumpehuset fra oversiden av tanken. Det kan holdes med bolter. Den vanligste er en spinnende retainer. Fjerne: Løft kategoriene og bruker en liten driver, tapper kategoriene mot klokken. Kuleholderen bør gi omtrent en halv sving og deretter løsne helt. Gjennomtrengende smøremiddel kan være nødvendig. Lagre holderen og O-ring for installasjon.

• Snur tanken opp ned en bøtte og la det renne helt. Beholderen med tanken renere og nye bensin eller andre oljebaserte alkohol. Kast alle gammelt drivstoff og skylles ut drivstoff. La tanken å air-dry.

• Fjern dieselfilter og tillate linjene renne. Fjern brennstoffledningen på motoren forsyning port; Dette vil tillate gammelt drivstoff renne tilbake. Koble det etter det har blødde ut. Installere en ny dieselfilter.

• Installere pumpen og boliger i tanken. Det kan være lurt å erstatte drivstoffpumpe samtidig. Installere tanken inn i bilen ved å reversere prosedyren sammenbrudd. Senk bilen. Fyll tanken med ny drivstoff. Sette inn nøkkelen i tenningen og slå den til "På". Ikke la motoren å sveive. Slå for å "off" og deretter tilbake til "På". Dette primtall drivstoff linjene. Starte bilen og kontroller for lekkasje.

Tips og advarsler

  • Partner gjør fjerne tanken enklere.
  • Vent fylle tanken til etter at den er installert i bilen.
  • Aldri røyker eller har en åpen flamme eller gnister nær bensin.
  • Alltid kast bensin statlige og lokale forskriftene.