Nnywellness.com

Hvordan erstatte en vindusvisker Motor på en 2003 Dodge RAM 1500


Hvordan erstatte en vindusvisker Motor på en 2003 Dodge RAM 1500

Skifte vindusvisker motor på din RAM 1500 er en rask og enkel jobb du kan gjøre selv. Vindusvisker motorer mislykkes for en rekke årsaker, blant annet på grunn av en defekt del installert uten kjennskap til produsenten. Skade på motoren til vindusviskerne kan skje kjører motoren på en tørr vinduet overflate. Snø er også en gjerningsmann som kan skade på motoren til vindusviskerne. Vindusvisker motor på din RAM 1500 ligger øverst i midten av motor under panseret. Du kan vurdere å bruke et steg krakk til riktig motor bolter for å unngå stripping dem mens nå. Med de riktige verktøyene, kan erstatte vindusvisker motor gjøres i 30 minutter eller mindre. Alltid tenke på sikkerhet når du utfører dine egne auto reparasjoner.

Instruksjoner

Fjerner svaber motoren

• Bruke en flat skrutrekker til å fjerne metall beholder klipp fra hver av frontruten svaber pivot armene. Fjerne alle pivot armene og plassere dem på bakken på hver side av bilen. Ikke legg dem sammen for å unngå å blande opp som pivot arm er for venstre og som for retten.

• Løfter panseret og koble negative batterikabelen fra sin post med din pipenøkkel. Den negative innlegget på batteriet vil bli identifisert med et minussymbol på batteriet. Pakk metall slutten av batterikabelen med svart elektrisk tape helt. Legge kabelen ned slik at den ikke berører noen andre metall eller selve motoren.

• Pop utenfor og fjerne grill panelet på hetten. Dette er de lange plast grillen nederst på frontruten hvor svaber pivot armene er. Angi grill ved siden av arbeidsområdet slik at det ikke har brutt.

• Koble ledningsnettet koblet til vindusvisker motor. Hvis du ikke kan løfte klippet på selen for hånd, bruke en flat skrutrekker. Trekke selen av av tilkobling pluggen, ikke av deres ledninger.

• Fjern mutteren fra vindusvisker motor kontroll arm. Fjern de to boltene på toppen sikring vindusvisker motor og to nederst. De to nederste boltene som fester vindusvisker motor har to gummi foringer for hver bolt, totalt fire. Løsne ikke dem. Det er behov for re-installasjon. Når alle sikre bolter er fjernet, ta ut den gamle motoren til vindusviskerne.

Installere RAM 1500 vindusvisker Motor

• Kontrollere den nye motoren til vindusviskerne synlige skader. Sammenligne gamle og nye vindusvisker motor side ved side for å sikre at de er de samme. Plass den nye motoren til vindusviskerne tilbake i samme posisjon som den gamle.

• Sett din momentnøkkel 60 tommers-pounds og sikre de to nederste bolter først på vindusvisker motor. Ikke glem å ta to gummi foringer for hver bolt. Holde din momentnøkkel på samme innstilling og tilbake to bolter til toppen av vindusvisker motor.

• Plasser svaber kontrollarmen på vindusvisker motor peker nedover. Sett din momentnøkkel 204 tommers-pounds, og helt trekk til mutteren for kontrollarmen.

• Koble vindusvisker motor ledningsnett igjen. Sette grillen tilbake over hetten. Pakk negative batterikabelen terminal og koble det til negative batteri innlegget.

• Installere frontruten svaber pivot armene og deres klipp som sikker dem. Slå på lastebilen og teste ut den nye motoren til vindusviskerne.

Tips og advarsler

  • Noen ettermarkedet erstatning svaber motorer for RAM-1500 bare har en tilgjengelig sikre punkt for bunnen av motoren. Hvis dette er tilfelle med din erstatning, sikre svaber motoren bruker høyre sikre poenget, ikke til venstre.