Nnywellness.com

Forskjeller mellom nye & ombygd dynamoer


Forskjeller mellom nye & ombygd dynamoer

En alternator er en enhet som omdanner mekanisk energi til elektrisk energi. Bilen er en alternator jobb ekstremt viktig. Men dynamoer er svært dyre og kan koste opp til omtrent tre hundre dollar for en ny. Når din Dynamo bryter, du står overfor spørsmålet om hvorvidt du bør kjøpe en ny eller bare bygge den.

Kostnader

En av de største forskjellene mellom nye og ombygde dynamoer er forskjellen i pris. Hvis du bygger dynamoen, vil du spare en betydelig sum penger. Ombygd dynamoer kan være opptil 25 prosent billigere enn å kjøpe en ny Dynamo. Imidlertid sier AA 1 bil at det er noen ganger et problem av kvalitet med ombygd dynamoer. Ett problem er at god kvalitet i en ombygd Dynamo betyr mer penger---den billigere gjenoppbygge, jo mer sannsynlig at dynamoen vil bryte igjen. Derfor kan det være mer kostnadseffektivt å bare kjøpe en ny Dynamo.

Alder

Den dynamoen er en annen forskjell mellom en ny og ombygd Dynamo. Dynamoer forbedre kontinuerlig fra bil til bil. Det er en sjanse for at gjenoppbygge din Dynamo ikke kanskje engang være et alternativ, fordi delen av dynamoen som er brutt er ikke lenger produseres. Når du skal mellom gjenoppbygge din Dynamo eller kjøper en ny, er spørsmål alder viktig. Det kan være mer fornuftig å erstatte en alternator som er ti år gammel med en splitter ny en enn å prøve å fikse utdatert teknologi.

Sikkerhetsstandarder

Forskjell i sikkerhetsstandarder eksisterer mellom en ny og ombygd Dynamo. For en ombygd Dynamo er det ingen angi sikkerhet, mens sikkerhetsstandarder og forskrifter finnes for en ny Dynamo. Mangel på sikkerhetsstandarder for ombygging mener at en rebuilder kan gjøre en bedre jobb enn en rebuilder. For eksempel kan en rebuilder fastsette visse deler av en alternator bare hvis en feil har allerede skjedd, mens en annen rebuilder kan ta forebyggende tiltak når gjenoppbygge din Dynamo slik at feil ikke vil skje. Når du velger mellom kjøper en ny Dynamo og gjenoppbygge en alternator, burde du spørsmål fortjeneste av rebuilder. Er det noen som du vet fungerer bra, eller er det noen du ikke kjenner og som kan gjøre minimum for å fastsette din del? En ny Dynamo må oppfylle en viss standard av kvalitet som en ombygd Dynamo ikke har å møte.