Nnywellness.com

Hvordan jeg synkronisere to Palm brukere?


Hvordan jeg synkronisere to Palm brukere?

PDAer og mobiltelefoner kan gjøre alt fra e-post og opptak kalenderinformasjon, strålende visittkort og tar video. Gjennom årene, har måter å koble håndflaten til en datamaskin vokst fra en enkelt USB til trådløs infrarød Bluetooth og selv Internett. Det er også mulig å synkronisere flere brukere til samme konto.

Enheten dataoverføring: Synkronisere Palm

Synkronisere data mellom en palme og en datamaskin er standardmetoden for Palm bruker til å lagre informasjon som er kjøpt på farten og oppdatere informasjonen kjøpt på datamaskinen. Denne prosessen innebærer koble Palm til Palm Desktop via USB-kabel. En gang koplet, informasjon kan synkroniseres til et kalenderprogram, en email program, og flere andre la Palm håndholdt enhet og datamaskinen enige om hvor du skal gå for brunsj på søndag, for eksempel.

Synkronisere to eller flere palmer

Hvis du trenger to eller flere enheter å bære de samme dataene, kan du bare synkronisere to eller flere enheter den samme Palm Desktop-kontoen. Vil bare gi begge enhetene det samme "navnet". Hvis du vil endre navnet på Palm-enheten, først koble enheten til datamaskinen og starte programmet Palm Desktop. Når dette er åpen, velg "Rediger brukere" fra rullegardinlisten "Brukernavn". Herfra velger navn på enheten og endre den til navnet på enheten du vil par, og velg knappen "Endre" for å fullføre. For å registrere endringene til din håndholdte og synkronisere den samme informasjonen som andre håndholdte enheten, bare skal synkronisere Palm-enheten til Palm Desktop igjen og informasjon være tilgjengelig for deg.

Det er viktig å merke seg at denne informasjonen på begge håndflatene når synkronisert til datamaskinen vil være tilgjengelig for begge parter å se (både på datamaskinen og på hver av deres Palm-enheter.) Også åpnes Palm Desktop ikke separate kontoer for hver Palm lenger, så det er viktig for både brukere skal kunne få tilgang til samme Palm Desktop-kontoen.

Kalender synkronisering

Hvis du bare ønsker for å synkronisere kalenderfunksjon av to palmer, kan en bedre løsning være å arbeide gjennom Microsoft Outlook. For å synkronisere to Palm-enheter til samme kalender synkroniserer Palm-enheten til Microsoft Outlook-kalenderen og deretter bruke Microsoft Outlook "Sende kalender via E-mail" funksjonen for å sende kalenderen til de andre kontoene. Så, bare Dobbeltklikk e-postvedlegget i de andre Outlook-kontoen å overføre kalenderdataene til den andre Outlook-kontoen. Herfra er det så enkelt som å synkronisere enheten sin egen Palm Desktop-kontoen. Denne metoden er rask og krever ingen navneendring på enheten. det vil imidlertid bare synkronisere kalenderinformasjon.