Nnywellness.com

Feilsøke en Bratz MP3-spiller


Bratz MP3-spillere er en personlig MP3 lydenheter utgitt av MGA Entertainment og merket etter Bratz linjen barneleker. Bratz MP3-spillere kan spille de fleste digitale lydfiler, inkludert MP3s og Windows Media-filer. Lær hvordan du feilsøker en Bratz MP3-spiller for å identifisere problemer du opplever og gjenopprette spillerens lyd funksjoner.

Instruksjoner

• Kontroller at Bratz MP3-spilleren er fulladet før du forsøker å feilsøke det. Finn batteriindikatoren øverst på skjermen. Hvis batteriindikatoren viser at interne kostnader er lav, erstatte enhetens batterier med to nye AAA-batterier.

• Kontroller at lydfilen du prøver å spille på Bratz MP3-spilleren er kompatibel med enheten. Dette er den vanligste feilen oppleves av brukere. Bratz MP3-spilleren støtter bare MP3s, WMAs og beskyttet WMAs i DRM10 format. Andre typer digitale lydfiler fungerer ikke og vil føre til MP3-spilleren til å vise en feilmelding på skjermen.

• Kontroller at du ikke overskrider enhetens minne evner. Bratz MP3-spilleren kan bare lagre data på 256 megabyte. Dette tilsvarer omtrent 60 MP3-sanger. Forsøker å lagre mer enn enhetens allokert minne, kan det føre til enheten svikter eller miste data.

• Inspisere av hodetelefoner. Prøv å bruke et annet sett hodetelefoner for å finne ut om problemet kan isoleres til hodetelefoner. Problemer med knitrende lyd eller uklar lyd kan være et resultat av feil hodetelefon utstyr. Kontroller at hodetelefonene er koblet riktig til Bratz MP3-spillerens linje ut-kontakten på den øvre kanten av enheten. Kontroller også at hodetelefonene ikke har noen synlige ledninger.