Nnywellness.com

Hvordan erstatte foran hjulet peiling på en 1994 Chrysler New Yorker


Hvordan erstatte foran hjulet peiling på en 1994 Chrysler New Yorker

Hjulet lagrene er en kritisk sikkerhets-element som kobler dekk til bilen mens dekket rotere. Forhjulslagrene på en 1994 Chrysler New Yorker er integrert i samlingen hub og erstattes ved å endre hele navet forsamlingen. Foran hjulet peiling på New Yorker binder dekk, brems rotoren og CV kjøretur aksel sammen. Lageret inneholder samlingen strengt på linje med retningen styringen hjul er punkt, samtidig som den dekk og brems rotoren CV aksel å rotere og flytte bilen.

Instruksjoner

• Parkere bilen på et vanskelig nivå flatt underlag og sett på parkeringsbremsen. Løft kjøretøyet med en bil gulvet jack. Sted en jack står under subframe av kjøretøyet for sikkerhet.

• Fjerne dekket med 1/2 tommer innflytelse fastnøkkel med en lug mutter socket. Løsne dekk og fjerne fra bilen. Sta dekk, installere 1 lug mutter og stram bare tre svinger. Plasser ryggen mot fender, og sparke dekket med hælen til å løsne den.

• Fjerne caliper lysbildet bolter med 3/8 tommer ratchet og socket sett. Fjerne låsen åpner og lukker. Wire i caliper til coil våren med mekaniker ledningen for å unngå fallende og skade brems slangen. Fjern bremseklossene og sett til side.

Tapp rotoren gratis hub montering med en gummihammer for å hindre skade.

• Fjern akselmutteren 34mm socket og 1/2 tommer innflytelse fastnøkkel. For å unngå skade ABS sensoren, fjerne sensoren beholde bolt bruker fastnøkkel og vrikke gratis styringen knoke. ABS sensoren leser tennene av sensoren ringen på akselen. Fjern de tre boltene som beholder hub og peiling samlingen styringen knoke. Bolter er på baksiden av styringen knoke, og ordnet i en trekant rundt CV akselen.

• Bryte akselen løs fra huben forsamlingen ved å tappe stub akselen med en hammer. Ikke bruke overdreven makt og skades aksel stub akselen. Bruke en aksel Trykk for sta aksler som ikke vil bryte gratis hub montering. Installere trykk boliger over hjulet stenderne. Installere tre lug vanskelige problemer og stram. Tråd center trykk stangen i huset. Stram den trykk stangen for hånd med en 3/8 tommer ratchet og socket for å trykke akselen gratis.

• Tapp hub montering uten styring knoke samlingen med ballen peen hammer.

• Opprydning skaftet av akselen inn det nye hjulet bærer, og skyv samlingen til styringen knoke. Justere bolt-hullene og start tre beholde bolter flere svinger for hånd. Boltene beholde med en skiftenøkkel. Installere ABS sensoren og skru løs festeskruen med en metrisk skiftenøkkel.

• Installere rotoren på hub montering. Plassere caliper og bremseklosser. Installere caliper lysbildet pin bolter og stram med en 3/8 tommer ratchet og socket.

• Sett inn en skrutrekker i vanes av rotoren gjennom caliper rotoren hindre spinning. Angi momentnøkkel til 120 fot lbs. installere akselmutteren bruke 34mm socket og 1/2 tommer stasjonen momentnøkkel. Stram akselmutteren til 120 fot lbs. Fjern den flat skrutrekkeren fra rotoren.

• Installere dekk. Starte det lug vanskelige problemer for hånd. Sett momentnøkkel til 100 ft lbs. stramme det lug vanskelige problemer i et standard Femtakket stjerne mønster til 100 ft lbs.

• Fjerne jack standen. Senk bilen.

Tips og advarsler

  • Alltid står bruk jack for sikkerhet etter løfte en bil.