Nnywellness.com

Hvordan fungerer Polaroid Land Camera?


Hvordan fungerer Polaroid Land Camera?

Oppfinner Edwin Land utviklet Polaroid Land Camera i midt-1940 svar på sin datters ønske om å se fremkalte bilder raskere. Omgå det tradisjonelle fotoet utvikle prosessen helt, oppfunnet Land en ny type film som kan lage et ferdig bilde i mindre enn et minutt. Teknikken revolusjonert fotografi, som gjennomsnittlig borgere tilgang til hva var en gang en svært teknisk og spesialiserte felt.

Tradisjonell utvikling

Normalt behandle utviklere eksponerte filmen med kjemikalier overføre bildet fra negative til et positivt ark, som resulterer i det endelige bildet. Kjemisk bad involvert må opprettholdes nøye, og rommet opplyst av spesialdesignet pærene å forhindre filmen fra overeksponering og skade lys forurensning. Når utviklet, krever bilder et bindemiddel å gjengi bildet permanent, samt hindre at negative lider skade. Hele prosessen krever opplæring og ikke lite bruk av tid.

Originalt Design

Landets første design kjennetegnet en film som inneholder positive og negative plater, samt en liten ampullen mellom de to sidene inneholder en spesiell reagens. Etter fotografen tok et bilde, ville han slår en sveiv, fôring platene mellom to ruller. Dette vil bryte denne ampullen, spre reagensen over de indre overflatene og forårsaker bildet å overføre fra negative til positive plate. Et innebygd bindemiddel trår i kraft som løsningen tørket, og etter et minutt eller så, fotograf kan skrelle av negative å avsløre det ferdige bildet.

Polacolor

I 1963 utviklet Polaroid en farge instant film basert på deres opprinnelige prosessen, kaller det nye produktet "Polacolor." Instant fargefilm inneholder flere lag av lys-sensitive materiale, hvert lag som svarer til rød, blå eller grønn lys. Når kameraet automatisk ruller spredt reagensen gjennom hele filmen, passerer en spesiell fargestoff hver og en av disse lagene, fargelegging i deler av bildet med hver representant farge. Samtidig begynner syrer i reagensen å transformere overflaten av lysbildet gjengi det gjennomsiktig i stedet for ugjennomsiktig. De lavere nivåene passere deres fargestoff på bildelaget og sett bare som det øverste laget forvandler, produsere en perfekt utviklet fotografi.

Bruk

Fotografen er denne prosessen helt selvforsynt og automatisk. Alt du trenger å gjøre for å bruke et moderne Polaroid-kamera er å laste filmen kassetten punkt på målet og ta et bilde. Kameraet gjør resten av arbeidet, utvikle utviklingsarbeid og løs ut bildet. Alt du trenger å gjøre er å vente på diaset å utvikle og ikke ta på foto, trykk kan deformere utvikle bildet og ødelegge bildet. Enkelheten i prosessen har vært Polaroids selger punkt for tiår, fra den opprinnelige modellen 95 Land kamera i 1947 til Polaroid 300 i 2010.