Nnywellness.com

Hvordan å åpne panseret på en Nissan Xterra


Med sin karakteristiske bakre roofline og humped bakre porten introdusert Nissan Xterra til USA med 2000 modellår. Motor Trend kalt Xterra Sport Utility of the Year i 2000 og 2006. I 2010 tildelt Xterra en fem stjerners sidekollisjon sikkerhet rating - tildeles av National Highway Traffic Safety Administration. Med alle utmerkelser og priser, kan du ikke forvente den tilsynelatende enkel oppgaven åpne panseret for å stampe du.

Instruksjoner

Hvordan å åpne panseret på en Nissan Xterra

• Finn interiør hette utløserhåndtaket under førersiden av instrumentpanelet, til venstre for rattet. Trekk hendelen, og panseret ville popmusikk opp litt.

• Finn hood utløserspaken i midten foran under kanten av panseret. Med én hånd, løft panseret lett nok for å få fingrene på den andre hånden panseret og toppen av grillen. Skyv spaken til venstre med høyre hånd og panseret ville løslate og du kan løfte den.

• Finn hette prop på stasjonen-side støtfanger skinnen. Støtte panseret med én hånd og med den andre hånden, fjerne hette prop fra fender rail kuleholderen klippet og toppen av propellen inn forhåndsbestemt hullet på undersiden av panseret.

• Lukk hetten ved å løfte litt for å ta presset av hette prop og erstatte hette prop tilbake til kuleholderen klippet. Senk panseret til det er ca 6 inches over låsen og la det gå. Den stengt og klinke selv. Løft opp på den å sikre det låse.

Tips og advarsler

  • Rust og korrosjon i utgivelsen kabel skjede og klinke mekanismen kan gjøre låsen vanskelig å åpne og lukke. Hvis du trekker release håndtak hele veien, men panseret ikke dukker opp, kanskje du må gi panseret en god yank å frigjøre den fra låsen mekanismen. Likeledes, hvis panseret ikke klinke når du lukker det, må du kanskje gi den solide reiser. Noen hvite fett slathered mellom bevegelige deler klinke mekanismen vil holde det fungerer.