Nnywellness.com

Hvordan å stoppe vibrasjon i min Harley Dyna Wide gli


Harley Dyna Wide-Glide kombinerer smale Dyna chassis med 39 mm gafler i en bred trippel-klemme, låner den et unikt utseende i Dyna kabinett familien. Alle Harleys siden begynnelsen har hatt et rykte for vibrasjon. Dette skyldes det off-balanse ildgivning ordren gjort nødvendig av 45-graders V-twin motoren. Vibrasjoner som fører til deler av kroppen din å gå nummen på lange ritt er i øvre område av frekvenser. Høyfrekvente vibrasjoner overføre godt gjennom en hul tube, så fylle den styret og ramme med et stoff som fortrenger luften vil isolere vibrasjon og hindre at den overføres til kroppen, langt bedre komfort over lange ritt.

Instruksjoner

• Fjerne bryteren bolig skruer og høyre speilet braketten, bruker ratchet og Allen driveren.

• Skyv gummistøvler av gassen kabel justerbar å avsløre justerbar, og med en åpne slutten skiftenøkler, løsne justerbar å sette slakk i kablene. Frigjøre kabelende ferrules fra gass grep, og deretter fjerne grep fra barer. Tvinn venstre grep for å overvinne limet holder den på barer, deretter trekke venstre grepet.

• Sett inn munnstykke applikatoren på en kan utvide skum i styret. Fyll styret med skum. La skum herdes, deretter pause overløp av flush med endene av baren. Finn alle vannkanalene eller andre hull i rammen. Injisere skum i rammen gjennom disse hullene til den begynner å sive ut. La det tørke og bryte noen skum eller rammen.

• Bruke grep lim til venstre styret og installere venstre grep. Engasjere throttle kabler og ferrules gass grep. Installere høyre bytte bolig og speilet braketten. Utvide gassen kabel justerbar for å fjerne slakk fra kabler og låse dem på plass. Teste gass for riktig stemning og en fin, irritabel før du prøver å angi trafikk. Skyv gummistøvler over justerbar.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når du håndterer kabelen ender, som de lille messing ferrules beholdes ikke og kan lett falle av og bli tapt.
  • Overvåke skum som utvides og forhindre innskudd på malte overflater. Rydde opp noen drypper ved at det å stivne så bryte den av sykkelen. Forsøk ikke å tørke våte skum, eller bruk løsemidler for å fjerne den, du vil bare lykkes i å lage et fryktelig rot.
  • En annen teknikk er å fylle din styret med bly skudd eller BB i stedet for skum.
  • Balanse Master gjør en kvikksølv-fylt enhet som installerer over din kompensator og clutch pack dynamisk balansere motor og girkasse. Disse produktene fungerer veldig bra, men er betydelig mer involvert og dyre å installere.
  • 16 mai 2012 lanserte Harley tjenesten Bulletin nr. M-1324 som løser Dyna-modellen vibrasjoner som er over normal. Forstå at din Wide-Glide skal ha vibrasjon, hvorav noen kan være dempet av skummende styret og ramme. Hvis du opplever overdreven vibrasjon, har sykkelen sett på en kvalifisert butikk.
  • Bruke et produkt kalt "utvide skum." Bruk ikke "trippel" utvide skum eller du vil miste kontrollen over skum og rote.