Nnywellness.com

Hvordan finner jeg ut kjøreretning fra dekk inntrykk?


Hvordan finner jeg ut kjøreretning fra dekk inntrykk?

Sherlock Holmes ville erklære at bruker dekk spor for å avgjøre kjøretøy bevegelse er "grunnleggende", men etterforskere i dag bruker avanserte metoder for å spore en gjerningsmannens av hans trå. Etterforskerne bruke støpegods spor for å bestemme retning kjøretøyet reiste når du forlater et åsted. Støpegods er sendt til en rettsmedisinske lab der de måles og analysert som bevis; men i noen tilfeller kan et skarpt øye på åstedet kunne utlede retning av et kjøretøy ved å observere sporene på bakken.

Instruksjoner

• Få så nært som mulig til dekk spor uten å forstyrre dem.. Se for opplagt indikasjoner på retning, som en stoppe peker, en tur i sporene, eller spore dybde.

• Måle dybden av sporene bruke et målebånd. Bruk en liten hersker for grunt spor. Skriv ned målene. Måle dybden i begynnelsen av synlige spor og noen inches ned lengden på sporene. Merk endringer dybde. Hvis dybden øker, angir en Last utføres. Hvis du finner sporene er dypere under ett hjul på høyre side, kan det indikere førersiden av et kjøretøy. Finne førersiden av et kjøretøy gjør bestemme bilens retning en enkel oppgave.

• Måle lengden av sporene; Dette vil bare være mulig hvis sporene har en klar begynnelse og slutt peke. Spor som fortsette på lang avstand må ikke måles. Hvis du kan fastslå utgangspunkt på en rekke langdistanse spor, er etter sporene enkel. Et kjøretøy som dro av veien vil forlate spor begynner fra forlatte fortauet, som kan stoppe på et punkt, så å gå inn i gaten.

• Observere kurver i sporene. Et kjøretøy gjør en sving med å fremre dekk. En kurve eller tur i sporene vil gi et hint til hvilken retning bilen var i bevegelse. Mer alvorlig slår eller kurver vil mest sannsynlig bli gjort av fremre dekk.

• Gjøre en avstøpning dekket sporene. Dette trinnet er bare nødvendig hvis du vil analysere dekket sporene nærmere. West Virginia State Police laboratorium Field Manual anbefaler bruk av dental avstøpning. Dental støping tørker raskt og vil ikke forstyrre formen på sporet. Law enforcement lag sende deres fullført støpegods de rettsmedisinske Labs, men du kan ta din fullført avstøpning hjem for Self-analyse. Å ta bilder av sporene er, en annen måte å bevare bildet for fremtidige analyser.

Tips og advarsler

  • Spor til en forbrytelse eller ulykke, scene skal analyseres av en utdannet law enforcement offisielle.