Nnywellness.com

Hvordan låse opp mobiltelefoner for Motorola CDMA


Hvordan låse opp mobiltelefoner for Motorola CDMA

Låse opp Motorola telefoner er lett (om det er en CDMA telefon eller en annen nettverkstype) er lett. Hva gjør en Motorola-telefon med en gitt nettverk er et SIM-kort. Hva låser opp en telefon er en identifikasjonskode kalt IMEI koden. Med dette frigjøres gitt telefonen for å arbeide på andre nettverk.

Instruksjoner

• Kontakt Motorola kundeservice og fortelle dem telefonen bytter nettverk. De henter telefonens identifikasjonsnummer, IMEI koden. Avhengig av forholdene i kontrakten med Motorola kan de kreve for koden, eller faktisk brudd på kontrakten og annullering av tjenesten.

• Slå av Motorola enheten. Slå den på ansiktet sitt, og fjerne platen på baksiden som beskytter telefonens batteri. Batteriet er et mindre spor som huser et minnekort som kobler telefonen til Motorolas nettverk. Dette er SIM-kortet. Fjerne den og erstatte den med SIM-kortet på det nye nettverket, som de vil gi på der en servicekontrakt.

• Start telefonen på nytt. Det vil oppdage endringen i SIM-kort. Autorisasjon til å fortsette en vises på telefonen ber om IMEI koden. Angi den på telefonens talltastaturet. Etter å akseptere koden vil telefonen nå begynne å bruke nettverket av den nye leverandøren.

Tips og advarsler

  • Bytte en Motorola-enhet til et annet nettverk kan endre hvordan telefonen fungerer. Ulike nettverk tilbyr ulike pakker så bytter endringer telefonens funksjonalitet. For å finne ut hvordan bytte telefonen til et nytt nettverk vil påvirke telefonkontakt leverandøren av nye telefonen informasjon.