Nnywellness.com

Hydraulisk bil heis installasjon


Hydraulisk bil heiser kan gjøre bilen reparere enklere for eventuelle bileieren. Heisene er ofte funnet i bilen butikker, men gjør det selv bileier kan installere i en garasje. Hydraulisk bil heiser heve bilen opp i luften, så den kan repareres over hodet i motsetning til under bilen. Hydraulisk bilheis vil øke effektiviteten og generere betydelige kostnadsbesparelser over tid.

Instruksjoner

• Finne en åpen plass i garasjen der heisen kan installeres. Heisen vil være litt over ni fot høye og ca 11 fot bred. Angi heis innlegg direkte i midten av hver ende og installere dem i betongen. Bore 3/4-tommers hull på hver bolt plassering med litt mur. Sett inn fire tommers bolter i forborede hullene å sikre innlegg på plass.

• Bruk en drill for å koble bolter til toppen av innlegg. Knytte innleggene til taket i garasjen. Koble strøm til passasjer side innlegget med 4 bolter. Fest skruene til innlegget om halvveis opp.

• Fyll opp makten enhet med hydraulikkolje. Sett en liten skvett Retro segl lim på trådene av makt og feste pumpe koblingen. Koble kontaktene til makten enhet. Koble levert ledningene til en sikringsboks å få makt på pumpen.

• Installere tunge sylindere i innleggene. Heve jack opp hele veien og la kjeden i utsatte sporet på bunnen av innlegget. Gjenta prosessen for den andre siden og langsomt slå pumpen å heve sylindere slik at hjulene på toppen av hver sylinder å engasjere kjeden. Slå av pumpen og la den falle tilbake ned.

• Fest balansering ledningene som går langs gulvet mellom de to innleggene. Tråden kabelen gjennom hullene i bunnen av innleggene og stram den ned på plass. Teste hydrauliske løfteren å sikre at det fungerer og det er ingen lekkasjer.

Tips og advarsler

  • Installasjonen kan variere noe avhengig av produsenten av hydraulisk.