Nnywellness.com

Hvordan finne mobiltelefoner i Australia


Hvordan finne mobiltelefoner i Australia

Hvis du bor i Australia og du vil kunne finne venner eller familiemedlemmer, kan du installere GPS (fleste plasserer system) programvare på sine mobiltelefoner. Dette vil tillate dem å dele sine plassering med deg overalt de går så lenge de har telefon mottakelse - som betyr at du alltid vet hvor dine venner eller familie er slik at du ikke trenger å bekymre seg.

Instruksjoner

• Registrer deg med en GPS-program som lar brukeren dele hennes sted med deg. Noen som du kan bruke er GMAP, Mologogo og Instamapper. Fra 2010 er dette gratis å bruke. De bruker Google Maps, så se og funksjonen tilsvarende.

• Registrerer med tjenesten GPS. Angi et brukernavn, passord, epostadresse og et telefonnummer. Du vil motta en email eller tekst beskjed med en bekreftelseslink. Bekrefte din registrering.

• Last ned programmet til telefonen. Du får en link med instruksjoner om hvordan du laster ned og installerer GPS programmet til telefonen. Åpne webleseren og gå til denne linken. Godta den "betingelser og vilkår" og klikk "Neste". Dette vil starte installasjonen. Når den er ferdig, Start telefonen.

• Gå "Telefonens hovedmeny" og gå til "Programmer." Deretter åpne programmet du installerte. Programvaren vil varsle deg om at telefonen nå spores.

• Gå til webområdet som du registrert på og Logg inn. Du vil se telefonen som en prikk på et kart. Du kan nå følge denne mobiltelefonen alt går i Australia eller resten av verden forutsatt at programmet er slått på, og telefonen har resepsjon. Bla rundt kart Bruk piltastene. Zoome i bruk det "+" eller "-" knapper.