Nnywellness.com

Hva forårsaker en mobiltelefon-skjerm å Fade ut på en Samsung Propel?


En filtrert LCD på din Samsung Propel kan gjøre enheten vanskelig å bruke selv om du bare ønsker å ringe. Telefonens skyve utforming gir et hovedpunkt i feil for LCD, men LCD kan bli filtrert ut for en rekke årsaker.

Programvarefeil

Mens det er sjelden at feilen til LCD å visne ut, er det enkleste årsaken sjekke som det ikke krever at du Demonter enheten. Først snu enheten, Fjern batteridekslet og ta ut batteriet. Etter et par sekunder, satte batteriet igjen og slå på enheten. Enkel programvare tilbakestillingen vil ofte oppklare programvareproblemer som kan forårsake LCD flimrer. I tillegg, har Propel en funksjon som returnerer innstillinger til standardverdiene fabrikken. Denne funksjonen finnes nederst på "Innstillinger"-menyen vil sjelden løser en blinkende LCD, er det best å gi det en prøve før du begynner å ta Propel fra hverandre.

LCD Flex-kabelen og modul

Den mest åpenbare grunnen for en blinkende LCD er et problem med den faktiske LCD modulen eller flex-kabelen som går mellom LCD kontroll styret og enhetens hovedkort. For å få Propel fra hverandre, må en #00 Phillips skrutrekker og snuse verktøyet. Fjerne bakdekselet, da hovedkortet og til slutt samlingen hengslene. Sjekk flex-kabelen slik at det ikke er dratt eller skades og erstatte den om nødvendig. Deretter lirke ut LCD-modulen og erstatte den også. Merk at ved å åpne Propel du vil annullere garantien på enheten og alltid løpe risikoen av å skade noe annet i telefonen.

Vannskader

Hvis vannet kom inn i enheten, kan det forårsake LCD å visne ut. Selv etter vannet tørker opp, kan resulterende korrosjon hindre strøm flyter riktig måte innenfor enhetens hovedkort. Når du har å Propel åpen, kontrollere hovedkort, LCD kontrollen styret og LCD-kabler for underskriver av korrosjon, som ville ligne en grønn eller brun vekst på noen metall komponenter. Hvis du finner denne skade, kan du prøve å rengjøre den med en stiv pensel og litt isopropylalkohol; Men mens rengjøring korrosjon kan korrigere problemet, kan det også gjøre det verre.

Maskinvarefeil

Hvis erstatte LCD og flex-kabelen ikke løser problemet, er problemet nesten helt sikkert med maskinvaren inni Propel. Det er ikke noen måte å diagnostisere eller reparere slike problemer, så det eneste alternativet er at enheten erstattet. Hvis enheten er under garanti, og du ikke har annullert det av dissassembling telefonen, kan du kontakte tjenesteleverandøren for å få den erstattet. Hvis din Propel er garanti, er din eneste regress å kjøpe en annen enhet.