Nnywellness.com

Bluetooth-teknologi informasjon


Bluetooth-teknologi informasjon

Fleste er kjent med Bluetooth-teknologi og mange har brukt sin håndfri mobiltelefon tilkobling programmer. Med Bluetooth, kan du sette telefonen i lommen og kommunisere via et trådløst headsett. Men har Bluetooth-teknologien mange andre programmer.

Identifikasjon

For alle praktiske formål er Bluetooth en kabelerstatningsteknologien som flere enheter, co-ligger innen kort avstand, kan koble til og utveksle informasjon over et trådløst nettverk. Noen enheter inkluderer mobiltelefoner, fakser, bærbare datamaskiner, skrivere og digitalkameraer.

Teknologi

Bluetooth-teknologi er kort rekkevidde trådløs radioteknologi. Enheter som Bluetooth-tilpasset får Bluetooth trådløse overføringer. For å bli Bluetooth-tilpasset, må utstyrsprodusenter innlemme en Bluetooth microchip. Microchip kan være innebygd i enheten eller brukes som en ekstern adapter til å koble enhetene.

Protokoller

I tillegg til å installere Bluetooth microchip, har Bluetooth produsenter overholder Bluetooth internasjonale standarder og protokoller. Protokollene sikre enheter oppfyller standardene med funksjoner som oppdage tilstedeværelsen av andre enheter, meldingsformateringen, begynnelsen og meldinger og hva å gjøre med feil formaterte meldinger.