Nnywellness.com

Hva skal se etter når du kjøper en TV


Hva skal se etter når du kjøper en TV

TV er et stort kjøp som kan noen ganger utgjør en utfordring for uerfarne shoppere. Når du bestemmer det er tid for en ny TV, er det visse faktorer å vurdere så du vet hva du leter og hvordan å velge en som passer for deg.

Riktig størrelse

En av de første tingene du se etter når du kjøper en TV er en som har riktig størrelse til passer i hjemmet. Bestemme hvor stor du vil nye TV skal. Størrelsene varierer alt fra 5 tommer til 100 tommer. For å avgjøre hva størrelse TV kjøpe, se på hvor du vil den skal være plassert i ditt hjem. Hvis du plasserer TV i en underholdningssenter, kontroller TV etterlater en tomme av plass på hver side for å sikre ventilasjon. Også faktor i budsjettet når riktig størrelse for ny TV. Husk, jo større skjermen, jo høyere prisen.

Innganger

Når du kjøper TV, alltid se på antall og plassering av innganger slik at du vet du har nok av steder å hekte utenfor komponentene. Utenfor kan komponenter inneholde video spillkonsoller, DVD-spillere, satellitt og andre HD-kabler. En TV for stuen kan kreve mer input plasser enn på soverommet. Om aktivitetene du kan gjøre på TV (se grunnleggende kabel, spille spill, se på DVDer eller se på TV) og velg en TV som har nok innganger å gjøre TV kompatibel med alt.

Kontroller

Når ønsker du for å kjøpe en TV, se over alle tilgjengelige kontrollene. Lær hvordan hver del av TV er kontrollert. Sjekke av Kontroller også. Alle liker bildet på TV å se en bestemt måte, så skumme gjennom alle alternativene som kan du justere denne og andre viktige funksjoner. Se på den standard fjernsynsapparatet til å vurdere enkelt der den kan brukes.

Tilleggsfunksjoner

En av de viktigste delene av å lete etter en ny TV er å bestemme hva ekstrafunksjoner du inkludert på TVEN. Ideell TV vil gjøre det mulig for deg å nyte din favoritt. TV med 3D evner er nå tilgjengelig for kjøp. Noen TVer er også tilgjengelig med innebygd Internett-tilkobling. En TV med Internett-funksjoner kan du nyte online filmer, musikk og gaming tjenester. Det finnes også ulike andre ekstra funksjoner som USB-porter for overføring av data i tillegg til innebygd mp3 spilleren docks for lytting til musikk gjennom TV.