Nnywellness.com

Hvordan behandle Safari-bokmerkene i en iPhone


Hvordan behandle Safari-bokmerkene i en iPhone

IPhone fra Apple kan tekst, e-post og surfe på Internett med noen innslag av en knapp. IPhone kommer forhåndslastet med Safari-nettleseren, som har evnen til å få tilgang til nesten alle nettsted som kommer til hjernen, og en liste over bokmerker slik at brukerne kan holde orden og bærbare alle samtidig. Det er to måter å organisere bokmerkene på en iPhone, og begge er overraskende enkelt.

Instruksjoner

På iPhone

• Åpne Safari-nettleseren på iPhone og klikk på ikonet som ser ut som en bok. Dette vil ta deg til bokmerker-menyen slik at du kan begynne å redigere og organisere bokmerker, direkte fra telefonen.

• Klikk på Rediger-knappen på nederst til venstre på skjermen. Dette fører til to nye ikoner vises, en slik at du kan slette et bokmerke---en rød knapp--- og en liste-knapp som lar deg dra og slippe bokmerker i mapper eller organisere dem i en liste. Metoden du foretrekker, baseres hvor mange bokmerker du har på din iPhone. Flere bokmerker du har, det mer fordelaktig har mapper til å organisere dem blir.

• Opprette nye mapper for bokmerker i kategorier som er relatert til nettstedet lagres. For eksempel nettsteder som CNN og MSNBC kan settes i en mappe merket nyheter, eller nettsteder som Food Network kan settes i en mappe kalt oppskrifter. Til slutt, brukeren er i full kontroll over hvordan bokmerker vises og klart og kan gjøre det svært enkelt direkte fra selve telefonen.

Synkronisering med en datamaskin

• Koble iPhone til iTunes med USB-kontakt-kabelen på din PC eller Mac. Når enheten vises i iTunes-menyen, kan du velge iPhone og begynner å organisere bokmerker synkronisert direkte med datamaskinen og en standardnettleser. For Windows brukere, Safari-bokmerkene på iPhone kan bli synkronisert med Internet Explorer eller Firefox, og det samme gjelder for enhver Mac.

• Velg på Info-knappen på toppen av skjermen i iTunes. Dette ligger rett ved siden av kategorien Sammendrag lar deg tilpasse hva som er delt fra datamaskinen med iPhone når koblet.

• Bla ned til delen merket andre. I denne delen vil du se en avmerkingsboks ved siden av muligheten til å synkronisere Safari-bokmerkene. Merker av for automatisk synkronisere alle Safari-bokmerker med datamaskinen og lar deg administrere, organisere og opprette bokmerker som vises samtidig i iPhone Safari-nettleseren hver gang du kobler til eller synkronisere med iTunes.