Nnywellness.com

Hvordan å konstruere en hjemmelaget etanol Distiller


Etanol er en bærekraftig form for drivstoff for bilen. En type av alkohol laget av mais, etanol har blitt brukt som drivstoff kilde for år, men det har vært økende popularitet i de siste tiårene både forbrukere og bedrifter har søkt alternativer til bensin og petroleum. Og enkeltpersoner spesielt interessert i bærekraftig drivstoff kilder, er det mulig å destillere din egen etanol for personlig bruk. Alt du trenger å gjøre er lage en alkohol fortsatt og gjære en blanding av sukker og gjær.

Instruksjoner

• Konstruere din egen kjele for fortsatt ved gjenbruk brukte høykapasitets Potter, stål skuffer eller bøtter, deigen panner, øl dunker eller svømmebasseng filtre. Du må kanskje endre disse materialene før du bruker.

Du må kunne skille kjelen fra kolonnen å rense det av og til, og kjelen bør ha en tett-montert, avtagbart topp.

• Konstruere den øverste enden sentralvarmen av kobber slangen. Loddetinn og montere rør med kobber beslag.

Den øverste enden består av en viktigste tube, kalt kolonnen reflux som kobles direkte til kjelen; en kondensator tube parallelt reflux kolonnen vil kjøle og kondensere damp; og to mindre vinkelrett kolonner koble kolonnen reflux til kondensatoren.

• Legge til et ekstra lag til kondensatoren som passer tett rundt kjernen røret men lar kan vannet sirkulere.

• Installere den øverste enden til toppen av kjelen. Kolonnen skal utvide ca 2 inches under kjele dekselet. Passe en messing skjermen over dekning og fest den med en slange klemme.

• Pack kolonnen med materiale som klinkekuler, glassperler eller kobber scrub pads slik at damp har noe å kondensere på når de passerer kolonnen.

• Koble en varmekilde til din kjele å klargjøre den til bruk.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil bruke en elektrisk varmekilde, må en nedsenkning ovn og en spenning-kontrolleren. Den sikreste måten å installere en elektrisk kilde er å ha en profesjonell elektriker gjøre jobben for deg, i stedet for å prøve det selv. Hvis du vil bruke en gasskilde, kan du hekte opp en liten støpejern utendørs matlaging brenner deg. Gass varme er enklere og rimeligere å sette opp, men det kan være mer farlig, med økt risiko for å starte en alkohol-brann.