Nnywellness.com

En iPhone synkroniseres til Google Kalender?


Google-kalenderen er et produkt med Gmail som lar deg angi kalenderhendelser å holde oversikt over tidsplanen. Google-kalenderen har et Synkroniseringsvalg som lar deg kopiere disse kalenderhendelser til en mobiltelefon som en iPhone. IPhone har en intern funksjon å koble til Gmail, og du kan også synkronisere Google Kalender.

Installasjonsprogrammet

Google kalendersynkronisering starter i iPhone innstillinger-datoperiode. Du må legge til kontoen i delen «Mail > kontakter > kalendere». Google-kalenderen bruker din Gmail-konto, så du må registrere deg for Gmail eller Google konto hvis du ikke allerede har en.

Synkronisering

Synkronisering skjer hver gang du åpner kalenderen fra iPhone. IPhone bruker dataabonnement du angir med tjenesteleverandøren. Hvis du ikke har tilgang til data, så er du kan ikke synkronisere kalenderen. Kalenderhendelser for tidligere dager og gjeldende dag er lastet ned, og vises i vinduet iPhone app.

Andre tjenester

Googles synkroniseringsprosessen støtter også andre tjenester. Eldre iPhone lar deg synkronisere med Gmail. Google tilbyr også programmer som lar deg synkronisere kontakter og administrativ kontroll over din personlige Gmail konto. Dette betyr at du kan kontrollere de fleste av Google-kontoinformasjonen fra iPhone mens du reiser.

Betraktninger

Sikre din Google regningen passord er sikre. Når du tillater tilgang fra eksterne enheter, kan alle med Google-kontoinformasjonen bruke den til å laste ned informasjon fra hvor som helst. Google har en varslingssystem som forteller deg om kontoen har åpnet fra et merkelig sted. For eksempel, hvis du bruker kontoen fra USA og noen har tilgang til den fra et annet land, sender Google du et varsel.