Nnywellness.com

Hvordan programmet en fjernkontroll for en CD-spiller


Hvordan programmet en fjernkontroll for en CD-spiller

En ødelagte eller manglende CD-spiller fjernkontroll er en downer. Ikke det har å komme opp og trykk en knapp er vanskelig å gjøre, men det kan virke slik når du har hatt en fjernkontroll og mistet den. Den gode nyheten er at du kan få en ny ekstern og programmere den til å arbeide med CD-spilleren. Bedre nyheten er at gjør det ikke krever noen verktøy og tar bare minutter å fullføre.

Instruksjoner

• Trykk "Power" på CD-spilleren å slå den på. Trykk og hold den "Kodesøk Setup" knappen til indikatoren lys tennes, deretter -knappen.

• Gå til webområdet Jasco produkter. I ressurs-delen, klikker du koblingen PDF merket "3 sifrede koder for Universal fjernkontroll." Finn listen koden for CD-spilleren.

• Trykk og slipp knappen "AUX" (Aux) på fjernkontrollen. Indikatorlampen vil blinke og forblir tent å angi kan programmeres.

• Angi tallene første eksterne koden for CD-spiller, ved hjelp av tastaturet på fjernkontrollen. Lampen slås av. Pek fjernkontrollen på CD-spilleren og trykk på "Power"-knappen. CD-spilleren bør deaktivere. Hvis CD-spilleren ikke svarer, starter på trinn 1 med neste koden på listen, og gjenta dette til du finner den som fungerer.