Nnywellness.com

Hvor å kvitte seg med blinkende hånden på Nikon 5200 avkjøle


Hvor å kvitte seg med blinkende hånden på Nikon 5200 avkjøle

Nikon 5200 avkjøle digitale kameraets funksjoner på skjermen indikatorer ment å varsle deg om problemer med innstillingene. Mange skal varsle deg om ganger når kamerainnstillinger ikke gir best bilderesultat i nærområdet. En blinkende hånd betyr det ikke er nok lys til en bildekvalitet produseres mens du holder kameraet i hånden. Blenderåpningen er tvunget til å åpne flere for å tillate mer lys, mens lukkerhastighet er bremset slik at også mer lys, og minste riste hånden vil forårsake et uskarpt bilde. Mer lys må være angitt for en i hånd skudd, eller et stativ er nødvendig for å stabilisere kameraet hvis lyset ikke bli bedre.

Instruksjoner

• Øke mengden lys i området der bildet er å bli tatt av åpning gardiner eller slå på mer lys. Hvis dette gir nok lys til å ta bildet mens du holder kameraet i hendene, forsvinner ikonet "ustø hånd". Hvis ikke, gå videre til følgende trinn.

• Aktivere kameraets innebygde blitsen slik at kameraet vil kalibrere å kompensere for at du skal bruke flash. Kameraet "vet" hvor mye lys sin flash er produsere, og hvis den innebygde datamaskinen er fornøyd det blir nok lys til å ta bildet mens du holder kameraet i hendene på ikonet forsvinner. Hvis du ikke kan muligens få nok lys, selv med flash, må kameraet være montert på noe stabilt å hindre en uskarpe bildet mens bildet er tatt.

• Konfigurere og bruke et kamera tripodelektroden som vil tillate deg å ta bildet uten striper eller uskarphet på grunn av hånd bevegelse. I dette tilfellet kan ikonet "skjelvende hender" bli ignorert til en viss grad, så vil den fremdeles vises fordi kameraet ikke "vet" du nå bruker et stativ. Vær oppmerksom på at bildet kan vises litt under eksponert, men tripod gjør bildet er gratis streker eller tåkelegger pga hånd bevegelse.

Tips og advarsler

  • Kontroller at kameraet er skikkelig festet til en tripod hvis bruker. Skade kameraet kroppen eller linsen kan resultere hvis det faller av mens stativ brukes.