Nnywellness.com

Hvordan sette opp Slingbox ekstern visning med flere rutere


Mange hjem nettverk nå inneholde flere rutere uten at eieren å vite det. Mange kabel og DSL-modemer har en ruter som er bygget i. Derfor, hvis du har en annen ruter i systemet, du har flere rutere. VoIP telefon-adapter er også en vanlig måte å har flere rutere på hjemmenettverket. Det er heldigvis enkelt å sette opp en Slingbox til et flere ruter-hjemmenettverk.

Instruksjoner

• Identifisere alle rutere i nettverket. Sjekk bunnen av alle switchgear utstyret (enheter med Ethernet-kontakter) og se etter noe merket "Veien."

• Bestemme hvilke rutere i nettverket er primære ruteren. Primære ruteren er den som er nærmest til omverdenen, nærmest for Internett-tilkobling kommer inn i huset. Hvis kabel/DSL-modemet inneholder en ruter, er det primære ruteren.

• Følg instruksjonene som følger med Armbind for "Setup". Når du kommer til trinn for å koble Ethernet-kabler, sørg for at du kobler Armbind til primære ruteren. Koble Armbind til primære ruteren gir det enkleste og enkleste oppsettet.

• Fortsette Armbind installasjonen med programvareinstallasjonen. Når spørsmål for ruteren, må du identifisere ruter som Armbind er koblet til som den primære ruteren.

• Fullføre Armbind oppsettet og nyte å se din hjem TV kanalene eksternt på din laptop eller smartphone.