Nnywellness.com

Instruksjoner for å erstatte en Samsung DLP fargehjulet


Instruksjoner for å erstatte en Samsung DLP fargehjulet

En TV fargehjulet er en spinnende mekanisme som er ansvarlig for å replikere fargen på videosignalet. Tegn på slitasje eller defectiveness involverer fargehjulet kan inneholde en regnbue på videobildet og en svingete støy. På grunn av utformingen av Samsung DLPs, kan fargehjulet bli erstattet uten en tekniker, slik at du kan opprettholde bildekvalitet og farge på Samsung TV.

Instruksjoner

• Slå av TV og koble den fra stikkontakten. Hvis TV har nylig blitt brukt, la den avkjøles i minst 30 minutter. Plasser TV til baksiden av enheten. Koble fra alle eksterne kabler og enheter. Fjerne baksiden av TV med en skrutrekker.

• Skru opp og ta projeksjon pære bolig tilgang til hjulet fargepanelet. Være forsiktig ikke for å gni ut lyselementet med fingrene, som som kan ødelegge pæren. Koble DVI-kabelen fra kretskortet og også fjerne eventuelle parenteser blokkerer fiberoptisk modul styret blir fjernet.

• Skru opp og ta fiberoptisk modul skuffen på baksiden av TV. Fargehjulet er montert til denne skuffen. Koble fra alle kabler annonse enheter som kan begrense tilgangen til magasinet som temperaturen ledningen og kjøleviften. Ta av fargen rattet dekselet og ta fargehjulet kabinettet.

• Sette inn nye fargehjulet i huset og sikre at den sitter godt på plass. Koble alle telegrammer du frakoblet når du fjerner opprinnelige fargehjulet. Erstatte forsiden av fargehjulet fast å beskytte hjulet fra støv. Ta muligheten til å bruke trykkluft for å fjerne støv i systemet. Temperatur ledningen og kjølevifte må kobles for å unngå eventuelle overoppheting.

• Koble videokort til kretskortet med DVI-kabelen. Re sikker fiberoptisk modul skuffen å det TV og kabel vedlegg som ble fjernet. Erstatte brakettene å holde brett og sted og plassere lampehuset projeksjon tilbake i sitt opprinnelige område. Skru på baksiden av TV og makt på TV for å kontrollere at problemet er løst.

Tips og advarsler

  • Ta notater på skruen plassering og ledninger koblet enklere oppkobling.
  • Aldri åpne TV mens den er koblet.