Nnywellness.com

Hvordan installere støtfangere på F-150 OEM


Hvordan installere støtfangere på F-150 OEM

Installere opprinnelige utstyr støtfangere til Ford lastebil er en av de raskeste og enkleste installasjonene kan du utføre hjemme. Støtfangere er svært nyttig for off-road kjøring. De hjelpe hindre skade på skjermene av lastebilen og holde gjørme og skitt av kjøretøyets maling jobb. Støtfangere kan gi fra 2 til 6 inches av ekstra beskyttelse. De kan installeres bruker lager fender skruene på lastebilen og tosidige skum tape.

Instruksjoner

• Rengjør området rundt hjulet godt der bilskjerm bluss skal installeres med en ren klut fuktet med rubbing alkohol. Kontroller at alle skitt og debris er fjernet fra malingen til å tillate tosidige skum båndet skal følge malingen overflaten.

• Skru ut festeskruene finner du på innsiden av lastebilens fender. Det er seks som ligger på omkretsen av den F150 hjul Vel, samt en på hver side nederst.

• Skrell støtte av tosidige skum båndet som er festet til baksiden av Ford F150 bilskjerm bluss. Justere bilskjerm bluss på plass slik at for fakkelen linje med monteringshullene som du fjernet skruene i tidligere trinn. Trykk bilskjerm bluss forsiktig men bestemt i posisjon til å påføre dobbeltsidig tape til fender av lastebilen.

• Installere skruene gjennom for bilskjerm bluss, stramme dem ned med skrutrekkeren. Alle fire støtfangere montere på hjulet brønner av F150 på samme måte.

Tips og advarsler

  • Eventuelt har støtfangere malt installert på lastebilen.