Nnywellness.com

Slik installerer du batteriet i en 1985 Corvette


Slik installerer du batteriet i en 1985 Corvette

Chevy Corvette er en av de mest etasjer høy ytelse spesialitet bilene i amerikansk historie. Som med de fleste biler, er skifte batteri enkel. Hvis ikke, at du eier en C4-serien modell, produsert mellom 1984 og 1986. Eiere av denne modellen, og noen mekanikk - kan bli fritatt for å tenke batteri plasseringen ble designet av en gal ingeniør som en practical joke. Arbeidskrevende som installerer batteriet er, men du kan gjøre det selv med et par enkle redskaper. Alltid arbeide med hansker på når du endrer et batteri.

Instruksjoner

• Åpne panseret og Finn batteriet. Det vil være bak wheelwell, vanligvis på førerens side, avhengig av serien. Koble negative (bakken) terminalen batteriet først, deretter koble positiv terminalen.

• Bruk 7 mm skiftenøkkelen for å fjerne to boltene som holder siden batteridekselet på undersiden av rocker panel. På dette punktet, foretrekker du kanskje å fjerne til rockeren panelet helt til utskiftningen av batteriet er fullført. Hvis du la den på og er belastning med batteri, føre en slip en sprekk i rocker panel. Hvis du tar den av, risikerer du skrape finish. Hvis du velger å ta den av, er det avholdt med dreiemoment skruer nederst i panelet. Hvis du velger å la den på, kan du ombestemme deg når som helst i resten av prosessen.

• Bruk 10 mm skiftenøkkelen for å fjerne de resterende to boltene som holder ned siden batteridekselet. Du må kanskje flytte en forsegling dekker hodet av en bolt, men du trenger ikke å fjern forseglingen.

• Beveg hånden i panelet til å finne batteri hold ned bolten. Bruk en 13 mm fastnøkkel fjerne bolt og klemme. Løfte batteriet ut av motorrommet.

• Rengjør base hvor batteriet sitter av rusk har opparbeidet. Bruk stålbørste for å rengjøre batteri kabelen terminalene. Kontroller kabler for overdreven slitasje.

• Installere det nye batteriet. Et lager batteri vil passe i lett. Hvis du bruker en tørr-cellers batteri, må du klippe av to stykker av støpt plast nær utsiden av batteribrettet slik at det passer.