Nnywellness.com

Hvordan velge en MP3-spiller


Den bærbare MP3-spilleren er i stand til å spille mer musikk i en mindre pakke enn noen av sine forgjengere noensinne kunne ha forestilt. En MP3-spiller er kompakt og allsidig, og noen er kan lagre tusenvis av sanger. MP3-spilleren gir også mange flere muligheter enn bærbare CD-spilleren eller Walkman gjort har, så velge den rette MP3-spilleren for du tar noen vurdering.

Instruksjoner

• Sette budsjettet. Det er mange priser for MP3-spillere, spenner fra prisen på en bærbar CD-spiller til hundrevis av dollar. Jo høyere betyr lagringskapasitet for en MP3-spiller høyere prisen. Merkenavnet MP3-spillere som iPod vil også bli dyrere.

• Velg lagringsplass for MP3-spilleren. De to hovedtyper er harddisk MP3 spillere og flashminne spillere. Harddisk spillere har en harddisk innebygd som ofte gir mer lagringsplass, men de kan være større, og de har bevegelige mekaniske deler, noe som betyr at de kan være tilbøyelig til å hoppe. Flashminne MP3-spillere vanligvis har mindre ladekapasitet, men er mer kompakt og er sikkert å bli billigere.

• Plukke den høyeste lagringskapasiteten for typen MP3-spiller du som passer ditt budsjett. God regel for MP3s er at en megabyte vil holde ett minutt av musikk. Det betyr at hver sang vil være rundt tre eller fire megabyte, så en 512 MB MP3 spiller vil holde rundt 140 sanger og 10 GB MP3 spilleren kan holde rundt 2900 sanger.

• Kontrollere filkompatibilitet MP3-spiller. Åpenbart kan du forvente å spille MP3s, men se om den kan spille AAC, WMA filer eller andre filtyper.

• Vurdere i hvilke situasjoner du skal bruke MP3-spilleren. Hvis du bruker den for reise, kan du sannsynligvis få en større harddisk basert MP3-spiller, men hvis du skal være noe som trener med den der den vil være hevet røsten rundt mer kan du velge en mindre, flash-spiller som vil være mer holdbar.

• Kontroller at din vet hvordan strøm til din MP3-spiller fungerer. Enkelte MP3-spillere har innebygde, oppladbare batterier, mens andre har utskiftbare batterier.

• Prøve den ut før du kjøper den så du kan se om brukergrensesnittet fungerer for deg. Du skal gjøre med brukeren grensesnittet mye så pass kan du enkelt navigere å finne sanger, lage spillelister, tilfeldig musikk og gjøre noe annet kan du med sanger.

Tips og advarsler

  • Se etter ekstra funksjoner som FM-sendere, kameraer, diktafoner og selv telefoner i MP3-spilleren.