Nnywellness.com

Drivstoff tilsetningsstoffer som vil forbedre gass kjørelengde


Drivstoff tilsetningsstoffer som vil forbedre gass kjørelengde

Mens det er ingen magisk pille å gjøre bilen til en gass-drikker drømmemaskin, finnes det noen tilsetningsstoffer kan du helle i drivstoff tank når du fyller på pumpen som kan bidra til å maksimere bilens drivstoff kjørelengde. Den beste tommelfingerregelen, når du kjøper tilsetningsstoffer, er å unngå produkter som miracle påstander eller, produseres av selskaper som du aldri har hørt om. Det er også best å konsultere reparasjon tekniker om hva fungerer best for dine spesifikke kjøretøyet og kjøreforhold. Husk, disse tilsetningsstoffer kan øke drivstoff kjørelengde svært innsparinger på grunn av sine kostnader.

Octane Booster

Bensin har et oktantall, som måler potensiell energi lagret i bensin som kan konverteres til kinetisk energi når gassen er blandet med luft og brent i motorens forbrenning kammer. Høyere oktan vurderingene betyr renere brennende drivstoff og bedre ytelse. Kvalitet oktan boosters kan kjøpes hos din lokale auto deler butikken og noen bensinstasjoner. Følg instruksjonene på flasken for å bruke det spesifikke produktet. Det er også best å unngå overdrive oktan booster som høyere oktan drivstoff brenner varmere, og noen motorer og eksosanlegg kan lett bli skadet av overdreven varme i forbrenningskammeret.

Cetane økte

Diesel drivstoff er en klassifisering cetane, mye det samme som en bensin oktantall. Dessverre, regjeringen har mye strengere regler når det gjelder oktan rangeringer, og diesel drivstoffleverandører kan komme unna med lavere oktan nivåer enn hva de annonserer. Mest moderne dieselmotorer må cetane karakteren minst 40. Du kan kjøpe cetane boosters fra diesel verksteder, truck stopper og forskjellige online-forhandlere. Det er best å følge anbefalingene på flasken ved en cetane økte.

Drivstoff System renere

En uheldig sannheten om både bensin og diesel er den enorme mengden av urenheter som finner veien til drivstofftanker. Fra sedimentet i lagertanker på drivstofflagre, til drivgods tanker lastebiler og skitt som bygger seg opp i stasjonen drivstofftanker, er drivstoff brent i våre biler full av utenlandsk materiale. Disse forurensningene la innskudd på drivstoff sprøytebrukere som rane drivstoff system av effektiviteten designet. Kjører et drivstoff system renere, som Techron for bensinmotorer eller Stanadyne drivstoff system renere for dieselmotorer, er en god idé. Det er best å kjøre drivstoff system renere gjennom din tank når hver 8 til 10 fyll ups. Drivstoff system rengjøringsmidler kan kjøpes i de fleste auto deler butikker og noen fyllestasjoner.