Nnywellness.com

Diagonale linjer på en bærbar PC til TV


Diagonale linjer på en bærbar PC til TV

Diagonale linjer på TV du sender din laptop skjermen kan være en stor distraksjon. Problemet kan skyldes maskinvareproblemer, kabelen du bruker eller innstillinger for din laptop. Feilsøke problemet slik at du kan bli kvitt de diagonale linjene og fortsette å arbeide på to skjermene.

Videokabel

Videokabelen du bruker for å koble datamaskinen til TVEN kan være skadet eller ødelagt. Sjekk videokabelen fraying eller kutt. Hvis det er ingen fysiske problemer med kabelen, koble den fra hver enhet slik at du kan se kontaktene. Kontrollere kontaktene for manglende pinner eller bulkete eller bøyde områder. Kontroller også at videokabelen du bruker er koblet til kontakten på både laptop og TV; Hvis tilkoblingen ikke er fast, kan diagonale linjer produksjon displayet være resultatet.

TV-inngang

Inndataene du bruker koble den bærbare datamaskinen til TVEN ikke kanskje beste innspill til bruk for denne typen TV. Du kan ofte identifisere videoinngangen på TVEN som produsenten ment for kunder bruker til å koble en TV, som er ofte enten VGA-inngangen eller en bestemt HDMI-inngang. Hvis datamaskinen ikke har en videoutgang som samsvarer med den tiltenkte PC-inngangen på TVEN, vil bruker en omformer for kabel, som en S-video-til-VGA-kabel omformer, tillate deg å koble til tiltenkt inngang.

Laptop oppløsning

Noen laptop oppløsninger utgang ikke på TV og kan medføre diagonale linjer på TV-skjermen. Du kan endre datamaskinens oppløsning gjennom delen skjerm i Kontrollpanel. De fleste standard oppløsning se som 800 x 600 eller 1366 av 768 vises uten et problem, men fordi de støttede PC-oppløsningene på hver TV er forskjellige, brukerhåndboken som fulgte med TVEN for en liste av støttet resolusjoner.

Laptop oppdateringsfrekvens

Din bærbare oppdateringsfrekvensen kan føre diagonale linjer på TV-skjermen hvis oppdateringsfrekvensen er satt på 59 i stedet for 60. Dette skjer fordi noen TVer har kompatibilitetsproblemer vise tilkoblede enheter med en oppdateringsfrekvens mindre enn 60 hertz. Du kan endre oppdateringsfrekvensen i skjermen innstillinger-panelet i delen Avanserte innstillinger der du endre datamaskinens oppløsning.