Nnywellness.com

Hvordan å polere Sand støpt aluminium


Hvordan å polere Sand støpt aluminium

Sand støping av aluminium lar gropene eller "hallik" i aluminiums overflate som kan pit aluminium og hindre deg i å få en glatt overflate og glans. Å polere sand støpt aluminium må du først buff ut groper i overflaten. Hvis aluminium har allerede blitt malt, må fjerne malingen til å komme til aluminium overflaten. Hvis du ikke har erfaring med bruk av en elektrisk buffer, kan du øve på skrapmetall å forstå hvordan den beveger seg.

Instruksjoner

• Vask aluminium og la den tørke helt.

• Bruke groveste sliping platen og elektrisk bufferen for å starte polering gropene eller bulker. Bytt til stadig finere sliping plater til du har en jevn, flat overflate.

• Bruk en polering sammensatt på overflaten av aluminium og bruk polering platen på elektrisk buffer arbeide polering sammensatte over hele overflaten av aluminium. Følg produktets instruksjonene om hvorvidt å skylle sammensatt før du fortsetter.

• Bytt til en polering platen på elektrisk buffer og bruke en polering sammensatte til overflaten av aluminium. Arbeide produktet i overflaten til du oppnå skinne du ønsker.