Nnywellness.com

Hvordan å reparere en hjul til hjul båndopptaker


Ikke alt har gått ut av stilen med fremveksten av informasjonsalderen. Det er fortsatt mange som klamrer seg til de eldre verktøyene av handelen. Hjul til hjul båndopptak er bare ett eksempel på dette. Noen band og lydteknikere fremdeles banne av denne måten opptak for kvaliteten på lyd produserer. Men mer og mer, studios har stadig vedtatt digitale opptak for enkel bruk, enkelt vedlikehold og kostnadseffektivitet. Men hvis du fortsatt bruke hjul til hjul og du maskinen kjører ikke i toppform, her er noen måter å løse problemet.

Instruksjoner

• Identifisere problemet. Før du tar noen form for handling, bør du finne ut hvor feilen kommer fra. Det er mange forskjellige komponenter i en hjul til hjul opptaker. Så pinpointing problemet vil mest henvise deg til området du vil fokusere på bestemmer.

• Koble maskinen og ta det til et sted der du har god plass til å arbeide med den. Hvis du har en arbeidsbenk eller et stort bord, ville det være best å legge den ut på dette. Du trenger masse plass slik at du ikke mister noen deler eller skade. Dette trinnet kan innebære å ta hjul til hjul opptakeren ut av studio.

• Rengjør hjul hodene. Avhengig av problemet, løsningen kan bare være enkel rengjøring vedlikehold. Bruke bomull vattpinner og en spesiell rengjøringsmiddel du kan bestille på nettet, gi hoder og grundig rensing. Når løsningen har fått tilstrekkelig tid til å tørke, belaste inne noe bånd og løpe en stor test. Dette er trolig en av de vanligste problemene, så eksos dette alternativet først før gjør noe annet.

• Demonter hjul til hjul spilleren og sjekk for eventuelle løs komponenter. Hvis rengjøring hjul hoder ikke fungerte vil være problemet intern. Delikat fjerne dekker platene og plassere dem av til siden på en måte at du vil huske hvordan de gå tilbake sammen og slik at du ikke mister noen deler. Siden driften av hjul til hjul maskiner forårsaker mye slitasje, er det mulig at en rask innstramming er alt du trenger.

• Erstatt deler som ikke fungerer riktig. Når du har identifisert delen ikke fungerer, kan du erstatte den. Fordi hjul til hjul båndopptakere produseres sjelden lenger, må du kanskje bestille delen fra en spesialitet butikken.