Nnywellness.com

Spill for Windows Mobile


Spill for Windows Mobile

Spill for Windows Mobile mobiltelefoner har kommet langt. Hva pleide å være enkle (og noen ganger kjedelig) spill har steget til neste nivå som mobiltelefoner blir kraftigere. Dette inkluderer forbedret grafikk, spillbarhet, spillbarhet og selv grensesnittet oppgraderinger. Før du begynner å bruke Windows Mobile spill, bør du lære noen prosedyrer for håndtering av spill på telefonen. Dette inkluderer tilgang til, sletting, nedlasting og selv kjøpe.

Windows Mobile-telefon

Laste ned spill

Før du kan begynne å spille Windows Mobile spill, må du laste dem ned. Mens du kan laste ned direkte fra Microsoft (se ressurser), en gang kan det være enklere for å laste ned dem fra din mobiloperatør app lagrer plasseringen. Dette er en mindre-involvert prosess er lettere for de fleste brukere.

Fra hovedmenyen på din telefon, gå til din bærere nedlastinger eller App Forretning deler (dette er litt annerledes, basert på transportør). En gang der, Velg kategorien for spill. Finn spillet du vil spille. De fleste ganger du har muligheten til å abonnere på et spill (du betaler hver måned for det), eller du kan kjøpe det direkte (koster mer, men ingen månedlig avgift).

Installere spill

Når du finner og velg et spill, må du godta alle abonnement alternativer og nedlastingen vil automatisk begynne på telefonen og installere.

Spill

Når du har et spill lastet ned på telefonen, kan du begynne å spille. Hovedskjermen på telefonen, gå til Start-menyen til alle programmer. Velg kategorien spill, og deretter kan du velge spillet du vil spille. Som en bonus, noen selskaper pre-Load spill på mobilen (for eksempel kabal eller selv Minesveiper).

Slette spill

Spill tar opp mye minne på en telefon (som ikke har mye minne til å begynne med). Det kan hende at ytelsen til Windows Mobile-telefonen vil avta hvis har ikke nok minne. Åpne Start-menyen for å slette uønskede eller uavspilte spill, fra telefonens hovedskjermbildet. Klikk på programmer, og Filutforsker. Nå kan du bla til spillet du vil fjerne fra listen over programmer som vises.

Når du finner spillet og utheve den, truffet-menyen og velg Rediger og velg Slett. Dette fjerner permanent spillet fra telefonen. Som et tips, slå av telefonen og deretter slå den på igjen på Oppdater minnet.

Spillet forslag

Mens det er hundrevis av spill spille på en Windows Mobile telefon, du vil finne at mange bare er ikke så god. Her er noen forslag til vanedannende spill som fungerer bra på en Windows Mobile telefon.

Hva du bør se etter i et spill er en den gir en morsom opplevelse uten å være hemmet av funksjonalitet og kontroller av en mobiltelefon. Guitar Hero 3 er en morsom musikkspill som betyr også transportabel erfaring. Hvis telefonen har en berøringsskjerm, er opplevelsen enda større. Bejeweled er et puslespill og strategi spill som er overført til mange plattformer vellykket, og det fungerer bra på en Windows Mobile telefon. De fleste pokerspill fungerer også bra på telefonen på grunn av kombinasjonen av enkel grenseflate med engasjerende strategi.