Nnywellness.com

Hvordan å reparere en Canon Powershot SD600


Canon Powershot SD600 er en kompakt digital kameraet som er en del av Digital ELPH linje av kameraer. Powershot SD600 er i stand til å ta bilder med en oppløsning på opptil 6 megapiksler. Det har også muligheten til å fungere som et videokamera, som lar deg lagre videoklipp uten å måtte bære en ekstra enhet. Dessverre over tid, kan din Canon Powershot SD600 funksjonsfeil og må repareres. Heldigvis kan du gjøre mange av reparasjonene på egen hånd og unngå å bringe enheten i et verksted, som vil spare deg tid og penger.

Instruksjoner

• Finn batteriluken på undersiden av Canon Powershot SD600 digital kameraet og åpne døren med tuppen av fingeren. Trykk ned lett på SD hukommelse card å kaste ut det fra enheten hvis du får meldingen "Kort låst!" når du prøver å ta et bilde. Finn kategorien grå på siden av SD-kortet og skyv det "Lås" å "Låse". Sett minnekortet inn kameraet igjen og Lukk batteridøren. Ta en test bilde slik at feilmeldingen forsvinner.

• Koble ditt Canon Powershot SD600 til skriveren med den medfølgende ut kabelen hvis du har problemer med å skrive ut direkte fra kameraet. Trykk på "Menu"-knappen på baksiden av kameraet og bla nedover til du kommer til innstillingen "Print-metoden". Velg alternativet med tittelen "Auto." Kameraet finne automatisk skriveren og vil lede alle utskriftsjobber til enheten. Trykk "Skriv ut"-knappen på baksiden av kameraet og åpne "Velg bilder & antall" kategorien bla gjennom bildene på kameraet og trykk på "Func. sette" for å velge en som du vil skrive ut. Trykk på "Skriv ut"-knappen igjen for å starte utskriftsprosessen.

• Trykk på "Meny"-knappen på baksiden av kameraet Canon Powershot SD600 hvis du får en "Format"-feilmelding når du prøver å ta bilder. Det er sannsynlig at et SD-minnekort er feil formatert. Bla nedover til du kommer til alternativet kalt "Format." Merk kategorien "OK" på din LCD-søkeren og trykk "Func. Angi"-knappen på kameraet. Dette starter formateringen og slette lagrede data fra kortet. Tilbake til hovedmenyen når prosessen er fullført, og ta et øyeblikksbilde å sikre at alt fungerer riktig. Hvis problemet vedvarer, kan du sette et nytt minnekort inn i kameraet.