Nnywellness.com

Hva er forskjellen mellom DVD ROM & DVD + RW?


Hva er forskjellen mellom DVD ROM & DVD + RW?

Det er mange forskjellige typer plater for datamaskiner. En av de vanligste typene er DVD. Disse allestedsnærværende lagringsmedier komme selv med sin egen liste over forkortelser som "ROM" og "RW." Navnene kan virke komplisert, men når du vet hva de betyr, bruker er klart.

DVD-ROM

DVD-ROM refererer til den vanligste typen DVD som kan kjøpes. "ROM" står for "read - only memory" og betyr at innholdet på platen kan leses, men at det ikke er endret. Filmer og dataprogrammer selges på DVD-plater. Du kan vise filmer og bruke programmer, men ikke legge til eller endre innholdet på platen.

DVD + RW

DVD + RW selges vanligvis som tomme plater. De kan settes inn i en DVD opptaksenhet og brukes til å lagre en rekke filer som datamaskindokumenter eller videoer. "RW" står for "overskrivbare." Dette betyr at du kan legge data på platen, bruke platen og deretter returnere platen til opptakeren legge til mer data i den.

Forskjellen

DVD-plater er plater kan bare vise eller lar deg kommunisere med informasjon lagret på den. DVD + RW kan du sette dine egne data på dem muligheten til å endre senere disse dataene. Dette er den viktigste forskjellen mellom de to; ellers de både kan lagre samme mengde informasjon og leses av samme type maskinvare.